Formida
Image default
Woning en Tuin

Kies voor een stijlvolle overkapping voor uw auto

U wilt middels een carport of overkapping uw auto beter beschermen tegen weer en wind? Dan kan het allesbehalve kwaad om Adema Stiens in te schakelen! Dit innovatieve familiebedrijf introduceerde namelijk de Skiatsu Carport eerst in Nederland, en nu ook in België.

De Japanse stijl

“De Skiatsu Carport? Wat is dat voor beest?” vraagt u zich nu misschien af. Wel, de Skiatsu Carport is een uit Japan afstammende soort overkapping die er zowel elegant uitziet als voldoende stevig is om uw auto te beschermen tegen de elementen. Ze worden geplaatst op slechts één of twee staanders en geven zo de indruk elegant boven uw auto te zweven. Tegelijkertijd worden ze gemaakt van stevige (maar lichte) materialen en op zo’n manier geplaatst dat ze perfect standvastig zelfs de zwaarste windstoten doorstaan. Kortom, de Skiatsu Carport is de overkapping van uw auto volgens de typisch Japanse filosofie van ‘alleen de essentie overhouden’.

Vraag een gratis offerte aan

Maar Adema Stiens is wel meer dan slechts dé verdeler van Skiatsu Carports in België en Nederland: het is ook een bedrijf dat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan, en graag luistert naar al uw wensen. Door hun jarenlange ervaring (het bedrijf werd al in 1986 opgericht) weten ze voor elk probleem wel een gepaste oplossing uit hun hoge hoed te toveren. Of u nu bescherming zoekt voor één of meerdere wagens, specifieke eisen hebt qua kleur of afwerking, uw woning een specifiek kenmerk heeft wat het plaatsen misschien moeilijker kan maken… het motto van Adema Stiens blijft immers ‘waar een wil is, is een weg’! De overkapping van uw auto is bij hen in goede handen. En ook niet onbelangrijk: door hun rechtstreekse samenwerking met Skiatsu kunnen ze deze carports aan een veel lagere prijs aanbieden dan de concurrentie! Bent u dus geïnteresseerd in hun aanbod, of heeft u nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet hen te contacteren voor een kennismakingsgesprek en eventueel een gratis offerte op maat. 

https://www.skiatsu.be/