Formida
Image default
Aanbiedingen

Vereisten voor het bouwen van een betrouwbare website

wat is webdesign 

Technische kennis

Wie de site grondig wil maken, moet eerst een training krijgen. Er kunnen maar heel weinig technologieën worden ontwikkeld, zoals design. Tegenwoordig moet je een goede kennis van HTML hebben, maar ook de verschillende software. Daarnaast moet je gedegen kennis hebben van javascript en programmeertalen die gebruikt kunnen worden voor minimale interactie met bezoekers .

Schoonheid

Ondanks uw rijke technische kennis garandeert dit nog steeds geen goede website. Het nodig ook kleur, design, belettering en de balanseren tussen elementen. Veel websites, waaronder toonaangevende bedrijven, hebben een uitzonderlijke smaak. Veel websites zijn ouderwets, eigenzinnig en zelfs smaakloos.

Je kunt het openen of uitvoeren. Het “uitzien” van uw website is erg belangrijk. Het geeft informatie over uw details, smaak, etc. Dit is je visitekaartje. Wanneer u iemands niet plezante visitekaartje ontvangt, vraagt ​​u zich misschien af ​​of hij / zij niet op dezelfde informele manier zijn eigen ‘bedrijf’ heeft geleid.Hoewel je naar het restaurant komt om te eten, moet je toch met je ogen eten. Frames, serviezen, tafelkleden en voedselarrangementen kunnen een meerwaarde zijn.

“Klein is mooi, minder is meer”

Onervaren netwerkexperts hebben de neiging om koste van alles te demonstrate wat ze de afgelopen tijd hebben geleerd. Het is het beste om alle opties van kleur, maat, technische snufjes en printkop op dezelfde pagina te gebruiken.

Het enige wat je kunt krijgen, is hem zo snel mogelijk de winkel uit te jagen. Vermijd zoveel mogelijk drempels en stimuli. Het is niet ongebruikelijk dat webontwerpers de beeldverwerking niet begrijpen, dus de afbeelding ziet er wazig, kleurloos en soms zelfs volledig onherkenbaar uit. De selectie van afbeeldingen heeft meestal veel nadelen. Websites zonder afbeeldingen worden professioneler en de beeldkwaliteit gaat achteruit.

Navigatie

Logische, eenvoudige en intuïtieve websitenavigatie (menu) is essentieel. Bezoekers moeten weten waar bepaalde gegevens te vinden zijn. Zorg ervoor dat hij op elk moment naar de startpagina kan terugkeren en weet waar hij is.Maak de pagina niet te kort of te lang. Als ze te kort zijn, provoceer dan bezoekers, want bezoekers moeten elke keer een andere pagina opvragen om meer informatie te krijgen die mogelijk op dezelfde pagina staat. Als de pagina te lang is, kan dit voorkomen dat bezoekers de hele pagina lezen en constant naar beneden scrollen.

Veel websites dwingen je om op hun website te blijven, of dwingen je om software te installeren wanneer je die echt niet nodig hebt. Dit is een zeer onverstandig beleid omdat surfers niet langer vrij kunnen surfen. Alle inhoud die u plaatst, zal irritatie veroorzaken, dus het zal bezoekers niet meteen tevreden stellen.

https://www.webdeveloper.today/2022/01/

https://webdevelopmentapp.com/nl/