Formida
Tuin en buitenleven

Motormaaiers voor het grove werk

Stel je hebt een boomgaard, een plantage, veel weilanden, veel grond. Hoe hou je dat allemaal een beetje netjes zonder dat de grassen alles overwoekeren? Er zijn allerlei grasmaaiers te koop. Maar ook zitmaaiers zouden een uitkomst kunnen zijn. Maar niet als je een ongelijkmatig landschap hebt of als je tussen bomen en struiken moet maaien. Of onder hekken en afzettingen. Of als je grassen hoog zijn, of nat. In dat geval is een motormaaier een ideale oplossing.

Gebruiksvriendelijk

Een motormaaier is als een robuust werkpaard. Ze zijn eenvoudig te bedienen en ze zijn uitermate geschikt voor grote oppervlakten. De luchtbanden zorgen ervoor dat de machine soepel en licht draait. Deze maaiers lopen op benzine en rijden en maaien tegelijkertijd. Doordat ze met een plat maaiblad zagen kan je overal makkelijk bij, achter en onder. De maaibalken zijn voorzien van glijzolen en hebben een breedte van 71 tot 117 cm. Althans, als je kiest voor een motormaaier van Tielbürger. Deze zijn voorzien van sterke Honda motoren. De maaiers zijn uitgerust met een veiligheids- en slipkoppeling, dodemanshendels en differentieel. Er zijn 4 modellen beschikbaar, waarbij het zwaarste model uitgerust is met een energiebesparende variomatic: 7 versnellingen vooruit en 7 versnellingen achteruit.

Motormaaiers ombouwen naar sneeuwschuivers

De motormaaiers van Tielbürger kunnen ook in de winter hun dienst doen. Ze kunnen worden voorzien van een sneeuwschuiver, zodat jouw terrein binnen een mum van tijd sneeuwvrij is. Er zijn ook sneeuwkettingen verkrijgbaar voor de banden voor betere grip. Voor alle parkmachines van Tielbürger geldt dat ze door middel van aanbouwwerktuigen optimaal inzetbaar zijn. Zo maak je van een Tielbürger veegmachine in de winter een sneeuwmachine en bieden ze allerlei aanbouwwerktuigen voor ATV’s, quads, Toro Titans en tweewielige trekkers. Geïnteresseerd in de parkmachines van Tielbürger? Kijk op www.donatvanderhorst.nl.

https://www.donatvanderhorst.nl