Formida
Image default
Aanbiedingen

Koop een inox snelkoppeling bij een deskundig bedrijf

Een inox snelkoppeling van goede kwaliteit vinden, is niet eenvoudig. Maar hier vindt u de oplossing. Bij BIP Elneo uit Olen vindt u enerzijds een uitgebreid productaanbod. Anderzijds kan u er terecht voor professioneel advies. In 1968 richtte Henri Bouhy het bedrijf op onder de naam Technofluid. Meer dan 50 jaar later kan u nog steeds een beroep doen op het bedrijf voor technische bijstand, service en kwaliteitsvolle producten, zoals druktransmitters, buisklemmen, beschermkasten, RVS-paneeltjes, enzovoort. Ontdek hier alvast meer over het aanbod aan inox snelkoppelingen die het bedrijf aanbiedt.

Meer over deze kwaliteitsvolle inox snelkoppelingen

Heeft u geen idee wat het verschil is tussen de koppelingen gemaakt van inox en andere snelkoppelingen zoals messing koppelingen? Wel, een messing snelkoppeling is een legering van koper en zink. Het is een hard materiaal dat goed bewerkbaar is. Bovendien heeft zo’n koppeling een mooie kleur. Een inox snelkoppeling, ook wel een RVS-snelkoppeling genoemd, is een legering van de scheikundige elementen nikkel, ijzer, koolstof en chroom. Dat laatste element vormt een onzichtbaar laagje als het in aanraking komt met zuurstof. Daardoor worden de onderliggende lagen beschermd tegen roestvorming.

Contacteer de experten van dit bedrijf

Heeft u interesse in de aankoop van een inox snelkoppeling of in één van de andere snelkoppelingen die het bedrijf aanbiedt? Neem dan zeker contact op met de experten van BIP Elneo. De medewerkers staan klaar om u een deskundige uitleg te geven zodat u de juiste keuze kan maken. De contactgegevens vindt u op de website. En als u daar toch bent, raden wij u aan om het ruimere aanbod aan producten en diensten eens te bekijken. U vindt er namelijk verschillende oplossingen op maat voor verschillende problemen. U zal ook zien dat het bedrijf in het bezit is van een ISO 9001-certificaat. Zo bent u meteen zeker dat u kwaliteitsvolle producten zal aankopen.

https://bipelneo.com/