Formida
Image default
Aanbiedingen

De onafhankelijke verzekeringsmakelaar die je helpt bij al jouw verzekeringen

In het leven moet je diverse verzekeringen afsluiten. Dus je kan maar beter een betrouwbare en onafhankelijke verzekeringsmakelaar onder de arm nemen. Bij Agapa kan je onder meer terecht voor een brand-, auto-, of familiale verzekering. Bij deze makelaar in Sint-Martens-Latem kan je gebruikmaken van een gratis verzekeringstool, maar ook persoonlijke begeleiding. Het kantoor biedt je diverse verzekeringen op maat aan, zodat je steeds een geschikte polis kan nemen. Agapa heeft al vele jaren ervaring en zijn vooral gespecialiseerd in schadebeheer, verzekeringsadvies en verzekeringsbeheer. De onafhankelijke makelaar werkt samen met diverse maatschappijen zodat het kantoor vele diensten kunnen aanbieden. Als makelaar voor al je verzekeringen vind je bij Agapa een betrouwbare partner.

Een autoverzekering op maat van je wagen

De keuze van de verzekering voor je auto, hangt vaak samen met de ouderdom van de wagen. Als je auto al redelijk wat kilometers op zijn teller heeft staan, ben je vaak het beste met een basispolis. Daarbij krijg je een verzekering voor Burgerlijke Aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Als je wagen nog niet zo oud is, is de beperkte omniumverzekering misschien wel iets voor jou. Naast de voordelen van een basispolis biedt deze verzekering ook bescherming tegen schade door diefstal, brand, glasbreuk. schade door dieren, storm en hagel. Voor echte jonge auto’s bestaat er ook de omniumverzekering. Bij die polis maakt het niet uit hoe de wagen beschadigd geraakt is, want u bent hoe dan ook beschermt tegen schade, ongeacht de oorzaak ervan. Op die manier vind je bij deze onafhankelijke verzekeringsmakelaar dus een geschikte autoverzekering die bij je past.

Sluit nu een verzekeringspolis af

Of je nu een auto- of een brandverzekering nodig hebt, bij onafhankelijke verzekeringsmakelaar Agapa kunnen ze je gegarandeerd helpen. Ze hebben niet alleen bakken ervaring, maar werken ook samen met grote maatschappijen. Als je dus interesse hebt om bij deze makelaar een verzekering af te sluiten, kan je altijd contact op nemen met hen. Je vindt de gegevens van het kantoor op hun website.