Formida
Image default
Aanbiedingen

Specialist in kraanwerken, gelegen nabij Wuustwezel

Heeft u grootse plannen met uw privé- of bedrijfseigendom en heeft u voor de uitwerking ervan een of meerdere kranen nodig om het project tot een goed einde te brengen? Dan bent u aan het juiste adres bij Stig Herthogs. Het bedrijf gespecialiseerd in kraanwerken, is gesitueerd in Sint-Lenaarts, op minder dan 15 minuten rijden van Wuustwezel. Ze beschikken over een ruim wagenpark met onder meer hijskranen, autolaadkranen en mobiele kranen.

Een kraan voor iedere klus

Met hun kraanwerken richten ze zich zowel op particuliere als professionele klanten en dit in Wuustwezel en ver daarbuiten. Ze zijn een graag geziene partner op bouwwerven, en maken het zware werk aanzienlijk lichter. Iedere kraan die u bij hen huurt, is inclusief chauffeur. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over de uitvoering van de werkzaamheden én de uitstekende kwaliteit ervan. Hun chauffeurs zijn allemaal opgeleide en ervaren werkkrachten. Ze bekijken ter plaatse hoe het werk zo efficiënt en zo veilig mogelijk uitgevoerd kan worden. Wanneer de ruimte beperkt is, wordt er vaak gebruikgemaakt van een autolaadkraan. Dit type kraan is compact en heeft een grote reikafstand. Bovenop de hoofdtelescooparm, zijn deze kranen ook voorzien van een extra telescooparm. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een zwaar voorwerp over een huis te tillen, recht de tuin in.

Bespaar uzelf werk dankzij deze kraanspecialist

De kraanwerken van dit bedrijf uit Sint-Lenaarts, dichtbij Wuustwezel, spreiden zich uit over heel Vlaanderen. Een kraan verlicht het werk op heel wat vlakken. Denk maar aan het graven van een kelder, of het graven van een gat waar daarna het zwembad in komt te zitten. Het zijn zaken die ook met de hand uitgevoerd worden, maar de werklast en -tijd zal veel hoger liggen, en daardoor ook duurder uitkomen. Schakel daarom een kraan met chauffeur in van dit gerenommeerd kraanbedrijf, en maak het uzelf een heel stuk makkelijker.

https://www.stigherthogs.be/