U wil een nieuwbouwwoning, maar u vreest dat de kosten uw budget ver te boven zullen gaan? U bent bekommerd om uw energiefactuur en u wil uw steentje bijdragen aan een schoner milieu? U wil een woning die volledig afgewerkt is naar uw smaak? Dan is houtskeletbouw iets voor u. 3Bouw heeft jarenlang ervaring in de bouw van nieuwbouw houtskeletwoningen.

Een gedreven en gespecialiseerd team denkt mee en helpt zo uw droomwoning te bouwen. Houtskeletbouw is een snelle en droge bouwmethode. In een zeer korte tijd is de ruwbouw af, en kan er binnen gewerkt worden. Daardoor is de methode minder vatbaar voor weersomstandigheden. Er wordt ‘droog’ gebouwd, en dat betekent dat men meteen kan schilderen nadat de bouwwerken zijn afgerond.

Niet meer wachten tot het bouwvocht verdwenen is, maar meteen afwerken en verhuizen! De kortere bouwtijd is niet alleen voordelig op vlak van weersomstandigheden, maar is ook budgetvriendelijker. Hoe minder lang er gewerkt wordt, hoe lager het kostenplaatje. Houtskeletbouw woningen zijn zeer energiezuinig doordat ze snel opwarmen. U zal meteen verschil zien op uw energiefactuur! Hout is uiteraard een natuurlijk product met een zeer milieuvriendelijke verwerkingscyclus.

U bouwt dus een woning die niet belastend is voor het milieu. Zin gekregen om u verder in houtskeletbouw te verdiepen? Ga even te rade bij 3Bouw. Samen met u wordt uw droomwoning uitgewerkt, van het fundament tot de allerlaatste afwerking. Als de werken afgerond zijn stapt u binnen in een perfect instapklare woning en hoeft u alleen nog uw spullen uit te pakken!

http://www.3bouw.be/houtskeletbouw