Formida
Image default
Verwarming

Elektrisch verwarmen met de HJM kachel

De in Europa (Spanje) geproduceerde elektrische kachel van HJM is voorzien van een accumulator. Deze houdt de warmte vast en eenmaal goed opgewarmd geeft de kachel nog een lange tijd warmte af in de ruimte. De perfecte kachel voor in uw werkruimte, slaapkamer of woonkamer.

Leverbaar in 1000watt en 2000watt

De HJM elektrische kachel is leverbaar in 1000Watt en 2000Watt en voorzien van een digitale controller. In de digitale controller kunt u meerdere dingen instellen zoals het geleverde vermogen, ECO stand of confort stand.

Ook is het mogelijk de elektrische kachel te programmeren in tijdsvakken. Hij hoeft immers niet continue aan te staan en in combinatie met de accumulator en eco funktie is zo een aanzienlijke energie besparing mogelijk.

Het vermogen is instelbaar in 3 standen en in de controller zit een killowat uur meter zodat u exact weet wat uw verbruik is en dus de verwachte kosten en/of besparing.

Open raam,deur detectie

Heel handig is de “open raam/deur detectie”. De kachel meet een temperatuur verschil en zal zichzelf uitschakelen. Dat scheelt weer in de kosten energie.  Enkele programma’s zijn reeds aanwezig in de elektrische kachel van HJM. Denk aan de confort, economische en anti vries stand die de ruimte in de winter op temperatuur houdt zonder dat de leidingen bevriezen.

De kachel is mooi vormgegeven en wordt geleverd met aansluitsnoer en als optie voetjes voor vloermontage.

Waarom Elektrische Kachel HJM?

  • Energiezuinig
  • Baby care functie
  • Open deur, raam detectie
  • Verwarmen in elke ruimte
  • Mooi vormgegeven
  • Indelen in tijdsvakken
  • Vervaardigd in Europa

Voor actuele prijzen, informatie en bestellen klik op de link warmteshop.eu

 

https://warmteshop.eu/product/elektrische-kachel-1000-watt-hjm/