Formida
Image default
Badkamer en toilet

Energie zuinige boilers met energie klasse A

Wesen ECO boilers met energie klasse A.

De Wesen ECO 30 elektrische boiler – termos is een van de weinige elektrische boilers momenteel leverbaar met een energie label A. Een van de meest zuinige elektrische boilers van dit moment te verkrijgen. Daarnaast ook nog zeer mooi vormgegeven en met een dikte van slechts 25 cm bijna in ieder keukenkastje te plaatsen.

De Wesen ECO boilers – termos zijn voorzien van een dubbele glasgecoate met titanium versterkte emaille tank. Deze dubbele tank heeft als voordeel dat er dan 2 aparte verwarmingselementen gemonteerd kunnen worden waarmee men mee kan “spelen”. De eco controller regelt het verwarmen van het water zo dat er het minste stroom wordt verbruikt. Niet alle verwarmingselementen hoeven immers tegelijk te verwarmen.

Daarnaast is het mogelijk het intelligente deel van de eco controller te gebruiken. Hij is zelflerend en kan gedurende een periode onthouden wanneer en hoeveel water u verbruikt. Met deze gegevens kan de eco controller een programma instellen waarbij zo minimaal mogelijk water wordt opgewarmd zonder in te leveren op confort.

De Wesen eco boilers zijn leverbaar in 30, 50, 80 en 100 liter waarbij de 30 en 50 liter een diepte hebben van slechts 25cm. De 80 en 100 liter hebben een diepte van 30cm. Het A label is momenteel gegegen aan de 30 liter en de 50, 80 en 100 liter zitten te wachten op het A label en hebben zolang een B label gekregen. Ook een uitstekende prestatie.

De Wesen ECo boilers zijn in Belgie en Nederland leverbaar via onze agent Finson BV die de boilers o.a. levert via het online kanaal ElektrischeBoiler.EU

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/