Op zoek naar drukwerk

Door voor 100% digitaal drukwerk te kiezen kun je ontzettend veel geld besparen. Wij hebben alles soorten drukwerk die jouw bedrijf of feest verderen helpen. Je kunt denken aan het laten drukken van stickers. Deze kun je op heel veel verschillende manieren gebruiken. Denk aan leuke stickers voor een ludieke actie bij jullie in de stad. Of plak de stickers met jouw logo op de ramen bij jou op kantoor. Of heb je een mooie evenement? Dan kun je deze stickers voor dit evenement gebruiken.

Visitekaartjes

Naar het drukken van stickers kun je bij ons ook terug voor het laten drukken van visitekaartjes en naamkaartjes. Je kunt het ontwerp zo gek maken als je wilt en wij helpen jouw ermee dat jij er echt uit gaan springen. Een visitekaartje is nog steeds van deze tijd. Dit is de manier om de juiste contacten te leggen tijdens het netwerken. Of op een beurs waar jij jezelf wilt promoten. Laat de visitekaartjes bij ons drukken zodat jij verzekerd bent van kwaliteit! 

 

Kaarten

Nadat jij de klanten binnen hebt gehaald met de zichtbaarheid via het prachtige drukwerk is het zaak om ze binnen te houden. Je was zichtbaar met je stickers en daarna heb je ze weten vast te leggen met je eigen visitekaartjes. Voor aftersales is het kaartje een hele goede manier. Door je kaartjes goed te laten drukken kun jij indruk maken op je klanten. Je kunt deze kaartjes inzetten voor tijdens de kerst maar ook nadat je de klant hebt binnen gehaald. Genoeg mogelijkheden om jezelf goed te laten zien. 

https://www.peterprint.be/