Formida
Kleur en Stijl

Vouwgordijnen in alle soorten en maten

Van alle soorten raamdecoratie zijn de vouwgordijnen nog steeds het meest geliefde product. Dat is ook niet verwonderlijk want geen andere raamdecoratie geeft zo veel sfeer en warmte als vouwgordijnen. Zeker in de landelijke interieurs komen vouwgordijnen goed tot hun recht. Maar ook in de andere interieurs ziet men steeds vaker vouwgordijnen maar dan in een modernere strakkere variant. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor vouwgordijnen met de baleinen aan de voorkant zodat er een moderne look ontstaat.

Een grote plus van vouwgordijnen is dat het goed te combineren is met gewone gordijnen. Zo kunt u voor de ramen vouwgordijnen ophangen en overgordijnen voor de openslaande deuren. Door gebruik te maken van dezelfde stof ontstaat er een mooie eenheid in uw interieur. Vouwgordijnen hebben ook het voordeel t.o.v. van andere raamdecoraties omdat u de vouwgordijnen gewoon kunt wassen in de wasmachine, zo heeft u langer plezier van uw aangeschafte raamdecoratie.

Er is keuze uit verschillende soorten vouwgordijnen. Kies voor transparante vouwgordijnen als u overdag een beetje privacy wilt maar toch door de stof naar buiten wilt kijken. Wilt u geen inkijk dan kiest u voor vouwgordijnen van een dikkere gordijnstof. Tussen deze 2 soorten vouwgordijnen zitten ook nog inbetween of semi-transparante vouwgordijnen, deze geven meer privacy en toch voldoende doorkijk door de stof. Naast de soort stof kunt u kiezen uit vele kleuren, kies voor wit wanneer u overgordijnen er voor heeft hangen. Maar kies voor een kleur, bijvoorbeeld taupe of grijze vouwgordijnen wanneer de vouwgordijnen de enige vorm van raamdecoratie is.

Naast alle soorten en kleuren vouwgordijnen zijn er nog meer keuzes die gemaakt kunnen worden: wilt u top-down vouwgordijnen, wilt u ze bedienen met een ketting of lekker lui vanaf de bank met een afstandsbediening in uw hand? Elektrische raamdecoratie is helemaal van deze tijd. Wilt u een moderne of klassieke uitvoering? of kiest u voor een verduisterende voering achter het vouwgordijn voor gebruik op de slaapkamer? Kortom er is volop keuze in vouwgordijnen en er is zeker een vouwgordijn dat in uw interieur past.

Kijk eens op https://blinddesign.nl om uw vouwgordijn samen te stellen.

https://blinddesign.nl