Formida
Image default
Mode en Kleding

Het kopen van een nieuwe portemonnee

Als je in de markt bent voor een nieuwe portemonnee, heb je twee belangrijke overwegingen. De eerste is dat de portemonnee de juiste maat heeft om je kaarten, geld en andere informatie in te passen. Ten tweede moet het uiterlijk representatief zijn en goed bij je outfit passen.

Hieronder staan nog wat andere punten waar je aan kunt denken bij het winkelen voor een nieuwe portemonnee.

Houd een opruiming
Dat je een bepaalde hoeveelheid kaartgleuven in je portemonnee hebt, wil niet zeggen dat je ze allemaal moet vullen. Haal alles uit je portemonnee en ontdoe je van alles wat je niet dagelijks gebruikt. Al motorend door het leven is het voor ons heel gemakkelijk om een ton aan spullen op te stapelen – klantenkaarten, stempelkaarten, bonnetjes en winkelkaarten om er een paar te noemen. Als je een van deze kaarten de laatste tijd niet gebruikt hebt, moeten ze dan wel kostbare ruimte in je portemonnee innemen?

Wat zul je dragen?
Mannen hebben de neiging om elke dag dezelfde portemonnee te gebruiken, de hele dag door. Maar je zou van portemonnee moeten wisselen, afhankelijk van je kledingkeuze. Als je bijvoorbeeld een pak draagt, kan een basic billfold portemonnee die in je broekzak zit er omvangrijk uitzien. Overschakelen op een borstportemonnee die mooi in je binnenzak van je jasje kan zitten zonder de vorm van het pak te veranderen is een veel betere keuze.

Ga cashloos te werk
Nu de wereld waarin we leven meer en meer naar een cashloze maatschappij evolueert, heb je dan een portemonnee nodig die wisselgeld kan bevatten? Als je contant geld nodig hebt voor iets als een parkeermeter of uitgaven onder de minimum kaartdrempel in een winkel kan het in een jaszak gedragen worden of in een tas opgeborgen worden.