Formida
Image default
Woonkamer

Geef je huis een Technicolor Makeover met Neon Lights

Heb je er genoeg van dat je huis er saai en troosteloos uitziet? Klaar om een beetje pit aan je inrichting toe te voegen? Dan is het tijd voor neon art! Neonlichten zijn de perfecte manier om wat persoonlijkheid in je ruimte te brengen. Bovendien zijn ze relatief goedkoop en gemakkelijk te installeren. Dus waar wacht je nog op? Lees verder voor meer informatie over hoe neonlichten je huis kunnen opvrolijken.


Neonlampen kopen

3 manieren om neonlichten in je huis te gebruiken

Neonlichten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt om je inrichting wat extra visueel belang te geven. Hier zijn een paar ideeën:

 

1. Bekleed je vensterbanken – Voeg wat kleur toe aan je vensterbanken door ze te bekleden met neonlichten. Je kunt doorzichtige plakstrips gebruiken om de lampjes te bevestigen, zodat ze niet permanent zijn, wat geweldig is als je je decor vaak wilt veranderen. Of, als je je avontuurlijker voelt, kun je de lampjes altijd vastmaken. Zorg er wel voor dat je weet wat je doet voordat je een elektrisch project aanpakt!

 

2. Maak aangepaste borden – Met een beetje tijd en moeite kun je aangepaste neonborden voor je huis maken. Dit is een geweldige manier om je ruimte te personaliseren en tegelijkertijd wat visueel belang toe te voegen. Je kunt online tutorials vinden die je laten zien hoe je aangepaste borden kunt maken met goedkope materialen zoals duct tape en karton. Geloof ons, het is gemakkelijker dan het klinkt!

 

3. Verlicht je leven – letterlijk! Neonlichten zijn perfect om de sfeer in je huis te bepalen. Als je een gezellige en uitnodigende sfeer wilt creëren, probeer dan wat lichtjes in je woonkamer of slaapkamer te hangen. Of, als je op zoek bent naar iets meer flashy, overweeg dan om neonlampen te gebruiken om architectonische kenmerken zoals bogen of deuropeningen te accentueren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Daar heb je het dus! Het toevoegen van neonlichten aan je interieur is een gemakkelijke en betaalbare manier om wat persoonlijkheid en pit toe te voegen. Klaar om te beginnen? Ga dan naar je plaatselijke bouwmarkt of kijk bij online retailers zoals Amazon of Etsy voor een ruime keuze aan betaalbare neonlichtopties.