Formida
Image default
Dienstverlening

Zoekt u correcte verdediging in strafrecht in Antwerpen?

Bij Anteius Advocaten kan u terecht wanneer u een grondige verdediging zoekt. De advocaten in dit kantoor in Antwerpen zijn onder andere gespecialiseerd in het strafrecht. Wanneer u verdacht wordt van een (zwaar) misdrijf of een dagvaarding ontvangt, kan u hen contacteren voor een uitstekende verdediging.

Ontvang de beste verdediging

Dit advocatenkantoor verzorgt de verdediging van zowel natuurlijke als rechtspersonen in het strafrecht in Antwerpen. Dit wil zeggen dat u zowel als particulier als in naam van een onderneming of non-profitorganisatie bij hen terecht kan. Zij zijn ook lid van Proteus, wat wil zeggen dat zij deel uitmaken van een internationaal netwerk van advocatenkantoren dat samenwerkt om cliënten in elk deel van de wereld optimaal bij te kunnen staan. Hierdoor kunnen zij zowel Belgische als internationale ondernemingen bijstaan. Dankzij het netwerk kunnen zij namelijk makkelijk in contact komen met advocaten die het recht in hun eigen land optimaal kennen. Op die manier kunnen deze advocaten uit Antwerpen een optimale dienstverlening in het strafrecht bieden voor iedereen. Deze idee trekken zij ook door naar hun verloningen en tarieven. Ze maken gebruik van schappelijke basiskosten en u kan ook opteren voor een waardetarief dat berekend wordt op de waarde van de zaak. Naast strafrecht zijn deze advocaten uit Antwerpen ook effectief in verschillende andere rechtstakken, zoals het vennootschapsrecht en familierecht. Of u nu een advocaat zoekt voor verdediging in de strafrechtbank of voor een correct verloop van een scheiding, u kan bij dit advocatenkantoor uw advocaat vinden.

Zoek niet verder en bekijk de diensten van deze advocaten

Op de website van dit advocatenkantoor uit Antwerpen kan u alle exacte tarieven en diensten, zoals verdediging in het strafrecht, terugvinden. Ze staan klaar voor u en zullen uw zaak tot in de kleinste details voorbereiden. Bekijk alle contactgegevens op hun website en maak een afspraak met uw toekomstige advocaat.

https://anteius.be/