Formida
Image default
Zakelijke dienstverlening

De specialist voor de controle van jouw luchtbehandelingssysteem

Heb je eigen bedrijf of restaurant waar constant een groot aantal werknemers aanwezig is? Dan is belangrijk dat jouw luchtbehandelingssysteem steeds optimaal blijft werken. Je moet dus geregeld je luchtcirculatiesysteem laten controleren door professionals. Daarvoor kunt u een beroep doen op Valor Services Group uit Aartselaar. Zij sturen specialisten naar uw locatie in regio Antwerpen om uw systeem te controleren.

Het belang van een goed luchtbehandelingssysteem

Waarom is het nu zo belangrijk om het luchtbehandelingssysteem van jouw organisatie, bedrijf of restaurant regelmatig te laten controleren? Dankzij een goed onderhouden systeem kunnen bacteriën zich niet in je systeem nestelen en krijg je gezondere lucht binnen. Dit is in de eerste plaats beter voor werknemers én voor klanten. De productiviteit bij je werknemers ligt hoger wanneer ze kunnen werken in een gezonde lucht. Ten tweede voorkom je door een regelmatige controle gevaarlijke situaties. Doordat stofresten in het systeem achterblijven is er bijvoorbeeld meer kans op brand. Tenslotte is het ook goedkoper om je luchtbehandelingssysteem op regelmatige basis te laten controleren. Je vermijdt immers dat er gevaarlijke dingen kunnen gebeuren wat uiteraard enorm veel zou kosten.

Geniet van hun totaalpakket

Heb je een zaak in Antwerpen? Dan kan je gebruik maken van het totaalpakket van Valor Services Group uit Aartselaar. Met hun Air KARE-totaalpakket onderhouden ze professionele luchtcirculatiesystemen, reinigen ze luchtgroepen en vervangen ze tijdig luchtfilters. Bovendien reinigen ze luchtkanalen en neutraliseren ze omgevingsgeuren. Zo is je bedrijf steeds verzekerd van een optimale luchtkwaliteit en zijn je klanten én je werknemers tevreden. Natuurlijk ben je niet verplicht om voor hun totaalpakket te kiezen. Je kan ook simpelweg een inspectie aanvragen of je luchtkwaliteit laten meten door de specialisten van Valor Services Group. Je kan hen altijd telefonisch contacteren. Zij zullen je altijd helpen en zoeken naar de beste oplossing voor jou en je zaak.

https://www.valorservicesgroup.be/