Formida
Image default
Aanbiedingen

Laat het neutraliseren van uw stookolietank over aan deze specialist uit Vlaams-Brabant

Het neutraliseren van uw ongebruikte stookolietank in Vlaams-Brabant en de rest van België is sinds de nieuwste wetgeving verplicht. Heeft u nog een tank staan die niet meer wordt gebruikt? Dan kunt u die best zo snel mogelijk laten verwijderen of opvullen. Een ongebruikte tank kan namelijk nog olieresten bevatten die kunnen doorlekken. Daardoor kan uw bodem en het grondwater aangetast worden. Als eigenaar van de tank zal u dan moeten opdraaien voor alle saneringskosten. Wilt u die hoge kost vermijden? Piva Oil, actief in Vlaams-Brabant en de rest van België, komt met plezier uw stookolietank neutraliseren. Ontdek op welke manieren ze dat kunnen.

Uw stookolietank laten verwijderen

Bij het neutraliseren van uw stookolietank in Vlaams-Brabant zijn er twee opties. U kunt uw tank in de eerste plaats laten verwijderen. In dat geval zullen de experten van Piva Oil op een zorgvuldige manier de tank verwijderen. Staat de tank in uw kelder en kan hij daarom niet in zijn geheel verwijderd worden? Dan gebruiken ze een knabbelschaar om uw tank vonkvrij in kleinere delen te knippen. In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij instortingsgevaar, is het niet mogelijk om de tank te verwijderen. Dan heeft Piva Oil nog een andere mogelijke oplossing voor u.

Laat de stookolietank opvullen

Indien het verwijderen niet mogelijk is, kunnen de experts van Piva Oil ervoor kiezen om uw tank op te vullen. Hiervoor maken ze gebruik van Biofill. Dit middel gebaseerd op hars is volledig recycleerbaar. Mocht de vulling ooit worden verwijderd, kan het middel dus opnieuw gebruikt worden en moet het niet worden weggegooid. Naast milieuvriendelijk is de vulling ook onschadelijk voor mensen. De techniekers van Piva Oil hoeven geen maskers en beschermende kledij te dragen. De vulling laat geen vlekken na en eventuele resten kan u met water verwijderen. Wilt u graag uw stookolietank in Vlaams-Brabant op een van deze manieren laten neutraliseren? Dan kan u altijd een gratis offerte aanvragen.

https://www.piva-oil.be/nl/