Formida
Image default
Aanbiedingen

Waar moet je op letten bij herenondergoed?

Bij het aanschaffen van herenondergoed zijn er een paar kleine dingen waarop gelet moet worden. Ondergoed is namelijk de basis van jouw outfit. Het is dan wel net zo fijn dat jouw ondergoed ook lekker zit. Hoe vervelend is het wanneer je iets leuks besteld op internet en je er later achter komt dat je niet het juiste model hebt besteld? In deze blog geven we drie handige tips gegeven die jij kunt gebruiken bij het aanschaffen van heren ondergoed.

 

Tip 1: Kies het model dat bij jou past

 

Het model ondergoed dat je kiest, hangt deels af van wat je mooi vindt. Er is tegenwoordig namelijk een ruim aanbod aan verschillende modellen herenondergoed. Ook is het belangrijk om de bouw van jouw lichaam mee te nemen in de keuze van het model. Bij mannen met stevige bovenbenen wordt er vaak een boxershort met lange pijpen of een slip aangeraden. Bij mannen met slanke benen wordt er eerder een boxershort met korte pijpen aangeraden.

 

Tip 2: Bestel de juiste maat

 

Als je herenondergoed gaat kopen is de maat het belangrijkste waar je op moet letten. Wanneer je ondergoed koopt dat te klein is, gaat het bijvoorbeeld afknellen, opkruipen of sneller slijten. Je kunt ook jouw ondergoed te groot kopen. Wanneer dit het geval is, maak je geen optimaal gebruik van het comfort dat jouw onderbroek hoort te geven. Je mist dan veel ondersteuning en de pijpen van een boxershort kunnen gaan opkruipen.

 

Tip 3: Kies de juiste kleur/patroon

 

Naast dat het belangrijk is welk model en welke maat je kiest, is de kleur van het ondergoed ook essentieel. Mannen dragen soms broeken waar je net het randje van je onderbroek ziet. Dan is het misschien leuk om voor een patroontje te kiezen. Draag je vaak lichte broeken, dan moet je hier ook jouw ondergoed op aanpassen. Je kunt dan geen felle kleur aantrekken, omdat dit wellicht door jouw broek heen schijnt. Maar dit geld ook andersom: draag je vaak dunne broeken, denk aan een linnen broek, dan is een licht gekleurde onderbroek weer niet handig. Dan kun je beter voor een donkere onderbroek gaan.