Formida
Image default
Aanbiedingen

Ontdek deze specialist in de totaalinrichting van uw winkel

Bent u van plan een eigen winkel of zaak te starten en zoekt u naar een specialist wat betreft de totaalinrichting? LVH Shopdesign gevestigd in Zwevegem, nabij Kortrijk, is gespecialiseerd in de totaalrichting van uw winkel, kapsalon of optiek en is actief in heel België. Ontdek waarom u voor hen moet kiezen.

Geniet van hun begeleiding

Wat hun service zo goed maakt is de begeleiding die u als klant krijgt. Zo bestaat hun dienst uit wel zeven stappen. In de eerste stap zitten hun experts samen met u om ideeën uit te wisselen en de plaats te bestuderen. Ze nemen foto’s en voeren metingen uit. Nadien komt LVH Shopdesign met een advies en een voorontwerp. Gaat u akkoord met hun voorontwerp? Dan kunnen de specialisten aan het werk en beginnen ze aan het finaal project. De feedback wordt verwerkt en details worden uitgewerkt. Zodra het ontwerp af is, zullen ze met u samenzitten om een werkplanning voor te bereiden. Na een bespreking over hoe de winkel zal worden geïnstalleerd, begint de productiefase. Al hun producten worden door hen zelf geproduceerd en geplaatst om zo hoge kwaliteit te garanderen. Tot slot wordt alles geïnstalleerd zodat u kan beginnen met uw winkel, kapperszaak of optiek. Aan de hand van deze zeven stappen nemen ze dus de totaalinrichting van uw winkel in West-Vlaanderen of elders in België in handen. Als specialist in totaalinrichting met ervaring en oog voor vakmanschap krijgt u gegarandeerd op topservice voor uw winkel.

Laat uw winkel inrichten

Naast nieuwe winkelinrichtingen, helpen ze ook bij de herinrichting van bestaande winkels of zaken over heel België. Heeft u bijvoorbeeld een kapperszaak en wilt u van imago of stijl veranderen? Ook dan is LVH Shopdesign uit Zwevegem, nabij Kortrijk, geschikt voor u. Zit u toch nog met twijfels? U kan steeds een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek zodat u met hen nagaan wat de mogelijkheden zijn voor uw winkel, kapper of optiek.

https://www.lvhshopdesign.be/

Gerelateerde artikelen

Veelgestelde vragen over het kopen van een snurkbeugel

Een snelle iPhone reparatie waar u op kunt wachten: New Phone Repai

Bij deze opticien in Antwerpen ben je in de beste handen