Formida
Image default
Hobby en vrije tijd

Met een escape room maak je je weekend in Amsterdam tot een succes

Ga je binnenkort gezellig met de hele familie een dagje naar Amsterdam? Staat er een teamweekend op de planning? Of organiseer je binnenkort een weekendje weg met de hele vriendengroep? Het uitje wordt pas écht geslaagd wanneer je het combineert met een leuke activiteit. En wat is er nu leuker dan een spannende escape room in Amsterdam? Door samen te werken los je de ene puzzel na de andere op. Vind aanwijzingen, laat je hersens kraken en zet alles op alles om te ontsnappen. Hebben jullie het in je om binnen de tijd uit de escape room te komen? Kom erachter tijdens een bezoekje aan de Escape Factory.

Welke escape room in Amsterdam past het beste bij jouw uitje?

Je bent eruit: je wilt graag met een gezellige groep ontsnappen uit een escape room. Maar welke escape room kies je dan? Wanneer je naar de Escape Factory gaat, heb je keuze uit verschillende opties. Dit bedrijf beschikt namelijk over 11 unieke escape rooms en is hiermee de grootste van Europa. Je hebt keuze uit verschillende thema’s, namelijk:

  • Down the rabbit hole
  • The pirate ship
  • The goodfather
  • Scarabee
  • Wild joe
  • Sabotage
  • Infiltrate

Dit is natuurlijk nog maar een kleine selectie van wat de specialist te bieden heeft. Welke escape room je ook kiest, je beleeft gegarandeerd een spannende en vooral onvergetelijke middag in Amsterdam.

Combineer het ontsnappen uit de escape room met een gezellige borrel

Je middag of avond in de escape room wordt nog leuker wanneer je dit combineert met een gezellige borrel. Er zijn hiervoor talloze mogelijkheden. Deze gaan van een kopje koffie bij ontvangst tot aan een uitgebreid 4-gangen diner. Laat dus zeker horen wat jouw wensen zijn, zodat jouw dag volledig wordt verzorgd zoals jij dat graag wilt. Beleef jij binnenkort een onvergetelijke middag in een escape room van de Escape Factory in Amsterdam?