Formida
Image default
Zakelijk

Het zagen van vloerplaten

Bij vloerplaten zagen kunnen meerdere dingen worden bedoeld. Het kan bijvoorbeeld gaan om het wegwerken van oneffenheden in de betonvloer. Maar ook dingen zoals het zagen van sleuven zodat kabels erin weggewerkt kunnen worden of de vloer antislip maken.

Je snapt natuurlijk wel dat hiervoor machines aan te pas komen. Het bedrijf beschikt over een groot aantal machines die geschikt zijn voor elke klus. Afhankelijk van de werksituatie wordt er een machine gekozen. Met de beschikbare machines kan er tot op de millimeter nauwkeurig worden gezaagd. Nog een voordeel is dat dit helemaal stofvrij gebeurt met minimale geluidshinder.

Ben je wel handig en wil je zelf vloerplaten zagen? Dit is ook mogelijk. Je kan bij het bedrijf namelijk een diamantboor huren. Diamant staat bekend vanwege zijn hardheid. Vanwege deze reden maakt het een perfect middel om dit zware werk te doen. Vergeet niet om wel naar de juiste diameter en wattage te informeren. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wat het bedrijf voor jou en je klus kan betekenen? Neem dan contact op via de website. Het bedrijf zal je graag te woord zijn en bij je klus te adviseren. Ongeacht welke klus het ook mag zijn, er is altijd een passende oplossing te vinden.

Door naar de website te gaan en het contactformulier in te vullen kan je gemakkelijk en snel met het bedrijf in contact komen. Je kan dan kiezen of je een offerte wilt of dat je een werfbezoek wilt. Heb je alle informatie ingevuld? Vergeet dan niet op verzenden te klikken!