Formida
Image default
Cadeau

Een asdiamant aan een ring

Wilt u graag een asdiamant aan een ring plaatsen? Dan bent u bij Soul Gem in Antwerpen op de goede plek, want bij hen kan u een prachtig juweel naar keuze laten vervaardigen. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het maken van een herinneringssierraad dat u voor de rest van uw leven kan bijhouden. Wilt u graag de as verwerken van een dierbaar persoon dat onlangs is gestorven, of zelfs van een huisdier? Dat kan allemaal. Ga voor een adembenemende asdiamant aan uw ring, zo heeft u steeds uw dierbare bij zich.

Prachtige en unieke ringen

Het is nooit leuk om iemand af te geven en in veel gevallen is het zelfs hartverscheurend om een persoon die u graag zag af te geven. Toch hoeft u hem of haar niet helemaal af te geven en kan u de as laten verwerken in een persoonlijk juweel, zoals een ring of ketting. Wij hebben namelijk het perfecte sieraad waarmee u geen moment van zijn of haar zijde moet wijken. Soul Gem creëert prachtige en unieke ringen op maat die volledig voldoen aan uw wensen en die u dagelijks kunt dragen om uw dierbare te eren. Zij beginnen met en klein beetje haar of as van uw dierbare en behandelen het vervolgens met zeer veel respect. Elke keer dat u naar uw hand zal kijken, zult u herinnerd worden aan de onbreekbare band die u deelt met uw dierbare. Zij streven ernaar dit voor u waar te maken en werken samen met u om van dit juweel een prachtig exemplaar te maken dat uniek en persoonlijkheid uitstraalt.

Ga voor een unieke ring

Bij Soul Gem kan u de as van een dierbare in een asdiamant verwerken en deze vervolgens op een ring plaatsen. Het is dé manier om de liefde, de herinneringen en de band met degene van wie u houdt levend te houden. Doe een beroep op hun kennis en vakmanschap en laat zij u helpen. Raadpleeg vandaag nog hun contactgegevens op hun website en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen.