Formida
Image default
Aanbiedingen

Bij deze opticien in Antwerpen ben je in de beste handen

Als je een bril nodig hebt, of je wilt contactlenzen, dan is het belangrijk dat je een goede opticien uitkiest die je deze kan leveren. En als je deze opticien wilt vinden in de omgeving van Antwerpen, dan is Eyeland een echte aanrader. Ze zijn gevestigd in het centrum van de stad, op het Eilandje waar je ook het Museum aan de Stroom vindt en het Red Star Line Museum. Combineer je afspraak met de opticien met een bezoekje aan deze twee erg interessante Antwerpse bezienswaardigheden. Met een nieuwe bril of net aangemeten contactlenzen kun je dan de kunst en historische voorwerpen veel beter bestuderen.

Het begint met een afspraak

Je hebt het gevoel dat je niet zo goed ziet als anderen. Misschien heb je regelmatig hoofdpijn, merk je dat je met je ogen knijpt of dat je zicht achteruit is gegaan. Heb je al een bril of contactlenzen en ben je daar niet meer tevreden over? Dan is het tijd om een afspraak te maken met deze opticien uit Antwerpen. Dat doe je snel en gemakkelijk online. Vervolgens worden je ogen onderzocht op gezondheid, op type en op afwijking. Op die manier weet je zeker dat je bij deze opticien in het centrum van Antwerpen een bril krijgt met de juiste sterkte en/of contactlenzen plus vloeistof die jouw ogen goed kunnen verdragen.

Keuze genoeg

Het lastigste van je bezoek aan Eyeland is misschien wel het uitkiezen van een goede bril. Er is zoveel keuze, in alle prijsklassen en uiteraard zijn de meest bekende en hippe merken vertegenwoordigd. Ook als je lenzen hebt, zijn er voldoende opties en je opticien in Antwerpen helpt je bij het maken van de juiste keuze en bij je teruggave bij het Ziekenfonds. Woon je in de omgeving van Antwerpen, dan is deze opticien vanaf dat moment jouw vaste specialist.

https://www.eyeland.be/nl