Formida
Image default
Badkamer en toilet

Ariston Velis Design boiler

Kwaliteit en design voor in de keuken.

Kent u ze nog. De ouderwetse ronde elektrische boilers hangend aan de muur in de keuken? Met de Ariston Velis heeft u een kunstwerk aan de muur hangen. De strakke vierkant en moi vormgegeven elektrische boiler hoeft beslist niet weggewerkt te worden in een keukenkastje.

Naast het mooie design is de Ariston Velis ook nog eens energievriendelijk. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is een energiebesparing mogelijk tot wel 40% ten opzichte van de traditionele elektrische boilers. Dit wordt gerealiseerd dor gebruik te maken van niet 1 maar wel 2 boilervaten met iedere een eigen meetsysteem en verwarmingselement.

De beide verwarmingselementen zijn slechts 1500Watt en zullen nooit gelijktijdig verwarmen. Door de boilervaten als een soort voorverwarmingsvat te gebruiken is er dus altijd snel en voldoende warm water beschikbaar. Dit wordt ook duidelijk aangegeven op de display door de “Shower Ready” leds.

U kunt de boiler programmeren. Hiervoor zijn er 3 dagdelen in te stellen met ieder een eigen in te stellen voorkeurstemperatuur of ECO modus. Bij de keuze eco modus zal de boiler gedurende een week kijken naar uw gebruik. De elektrische boiler zal hier een calculatie op los laten en zo de energievriendelijkste instelling gebruiken.

Als u iedere dag om 18.00 uur douched is het niet nodig het water de gehele dag op 70 graden te houden. De eco modus zal dan pas rond 17.00 uur het water op temperatur brengen. U kunt begrijpen dat dit een aanzienlijke energiebesparing zal opleveren.

De Ariston Velis is leverbaar in de kleuren wit en grijs met zowel een met titanium versterkte glasgecoate emaille binnen ketel als RVS binneketel. Daarnaast in 30, 50, 80 of 100 liter. U kunt de Ariston Velis bestellen in de online webwinkel van ElektrischeBoiler.EU of afhalen in de showroom te Heiloo.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/