Formida
Image default
Aanbiedingen

Zoekt u een garage voor uw trucks in Antwerpen?

Bent u in het bezit van een vrachtwagen, aanhangwagen of bus? Dan vertellen we u graag meer over BdB Truck & Trailer Repair uit Hoboken in de provincie Antwerpen. Zij staan klaar voor een volledig onderhoud, een kleine herstelling of voor de installatie van een tachograaf. Na een depannage brengen ze uw voertuig naar de garage en voeren een onderhoud uit in Antwerpen. Dankzij genoeg ervaring binnen het vak en een volledig uitgeruste garage kunt u meteen weer de baan op. Ontdek meer over de aanpak van het erkende servicepunt hieronder.

Vertrouw op hun kennis van het vak

De vriendelijke medewerkers van BdB Truck & Trailer Repair gaan zo snel mogelijk aan de slag in hun garage met uw trucks in Antwerpen. Heeft u last van pech onderweg? De takelwagen van de garage staat klaar voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken. Of het nu gaat om een beschadiging aan de carrosserie of een vervanging van de remblokken bijvoorbeeld, bij hen rekent u elke dag opnieuw op de meest klantvriendelijke en snelle service. Ook voor een gebruiksvriendelijke tachograaf, een toestel om verschillende metingen uit te voeren, kunt u bij deze garage terecht.

Breng vandaag nog een bezoek aan de garage

Bent u benieuwd naar het takenpakket van BdB Truck & Trailer Repair? Of bent u al een tijdje op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat snel voor u klaarstaat? Neem dan meteen contact op of breng een bezoek aan de garage voor meer informatie. De experts van deze garage in Antwerpen weten alles over bussen, trucks, aanhangwagens en dergelijke. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail of neem even telefonisch contact op. De correcte contactinformatie kunt u eenvoudig terugvinden op de website. Zij contacteren u zo snel mogelijk met een antwoord op al uw mogelijke vragen. Waar wacht u nog op?

Gerelateerde artikelen

De onafhankelijke verzekeringsmakelaar die je helpt bij al jouw verzekeringen

U kunt goede horecamaterialen kopen bij dit familiebedrijf

Specialist in kraanwerken, gelegen nabij Wuustwezel