Categorie: Woonkamer

Het sfeervolle wonen

Met de zomer nog voor de boeg is het misschien wat vroeg, maar voor je het weet is het weer wintern. De wintermaanden zijn bij uitstek geschikt om lekker in je huis te verblijven. Knus bij de open haard met een spannend boek. Het interieur is in de donkerste maanden van het jaar belangrijk. Kleuren, verlichting en decoraties dragen bij aan sfeervol wonen. Wil je je huis omtoveren in een huis met de winterkleuren? Of is voor jou het herfstpalet het meest geschikt. Wanneer je een andere uitstraling wil in je woonkamer en je gaat voor de herfsttinten laat je dan inspireren door de kleuren die je aan het najaar doen denken.

De herfst

De herfst doet denken aan vallende blaadjes, veel wind en donkere wolken. Herfsttinten zijn de warme kleuren die in elkaar over kunnen lopen. Warm-rood, roest-bruin, donker-geel, oranje en kastanje-bruin zijn de kleuren van het herfstseizoen. Door in je interieur deze kleuren toe te passen in de vorm van kussens, kaarsen en bloempotten ben je al aardig op weg om herfstwarmte te creëren. In een interieur wat een herfst-touch heeft ondergaan zul je warmte en gezelligheid ervaren.

Decoratiematerialen

Ben je meer het wintertype dan zijn een aantal kleuren in het winterpalet die zeker bij je zullen passen. Natuurlijk het sneeuwwit maar ook diepblauw zijn typische winterkleuren. Alle variaties in de grijstinten vindt je weer terug in een winters interieur. Om het na de kerstdagen toch gezellig te maken ga je het interieur een uitstraling geven die winterwarm aanvoelt. Met decoratiemateriaal zoals een stijlvolle lantaarn is dit heel goed te doen. Kijk voor inspiratie om je huis winters te stylen op de website van Diezeijn.

Lichte tinten afgewisseld met diep-blauw en kastanjebruin zijn de actuele kleuren voor de winter. Geraffineerde najaarstinten zijn te zien maar het blauw voert toch wel de boventoon. Blauw combineert heel mooi met grijs en wanneer je deze kleur in de vorm van kussens en ander decoratiemateriaal in je interieur laat zien heb je samen met wit en grijze accessoires een prachtige winterinrichting waar je tot het voorjaar plezier van zult hebben.

https://www.diezeijn.nl/

Sfeer & Comfort voor al je wooninspiratie

Sfeer & Comfort is een nieuw blog voor Nederland en nederlandstalig België voor de leukste woonideeën. Op de website vind je unieke wooninspiratie voor iedere ruimte in je huis, maar ook inspiratie voor je tuin. Van losse meubels, vloeren, wanden en leuke woonaccessoires tot en met de laatste trends op het gebied van moderne en klassieke woonstijlen. Of het nu gaat om je woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of kinderkamer. 

Alle blogs worden geschreven door een vast team woonbloggers, maar ook gastbloggers kunnen zelf hun unieke blog aanbieden bij Sfeer & Comfort. De blogs zijn vooral bedoeld voor het wat hogere segment als het gaat om wonen en leven. De website is rustig en overzichtelijk en niet volgepropt met reclame uitingen.

Naast de nieuwste wooninspiratie voor in en rond het huis, vind je bij Sfeer & Comfort ook leuke tips over wellness en zaken als reizen en luxe hotels. Binnenkort kun je bij Sfeer & Comfort waarschijnlijk ook inspiratie vinden over luxe eten en drinken en andere zaken die het leven mooier en aangenamer kunnen maken.

Op zoek naar een nieuw idee voor in huis? Of denk je dat jouw bedrijf op product wel een blog op www.sfeerencomfort.nl verdient, bezoek dan snel de website en laat je verrassen.

https://www.sfeerencomfort.nl/

Woon websitesvoorjou.nl

Een overzichtelijke nieuwe moderne startpagina op het internet voor al je inspiratie: Websitesvoorjou.nl

Hier vind je sinds maart 2018 links naar de beste websites op het internet in diverse categorieën zoals: wonen, auto, kantoor, webdesign en lokale overzichten voor de belangrijkste regio’s in Nederland

De overzichten zijn helder en rustig en niet volgestopt met advertenties zoals veel andere online startpunten. Bovendien is de website modern qua techniek en dus lekker snel en geschikt voor mobiele apparaten. En niet te vergeten veilig.

Het doel van de makers achter Websitesvoorjou.nl is om gebruikers de beste websites voor te tonen. Dit doen ze zonder winstoogmerk waardoor er alleen maar relevante en interessante links op de websites van dit nieuwe startpunt te vinden zijn.

Alle websites die vermeld worden op Websitesvoorjou.nl worden door de redactie handmatig (en periodiek) gecontroleeerd. Hierdoor blijft de kwaliteit voor de gebruikers gewaardborgd.

https://woon.websitesvoorjou.nl/

© 2021 Formida

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑