Categorie: Woning en Tuin

Pvc ramen en deuren

 

 Offerte ramen pvc ramen en deuren

 

PVC ramen en deuren: meer dan alleen een budgetvriendelijke keuze Tot op heden zijn PVC-deuren en -ramen de meest populaire buitenschrijnwerkerij: meer dan de helft van de bouwvakkers en decorateurs geeft de voorkeur aan PVC boven aluminium en hout. De belangrijkste reden om zo populair te zijn? Economische prijs. Maar dit materiaal kan niet alleen budgetvriendelijke functies bieden, maar ook meer functies. Ontdek op deze pagina kleur- en stijlopties, voor- en nadelen en belangrijke betekenissen: isolatiewaarde.

Multifunctioneel PVC: voordelen Naast de veelzijdigheid in vorm en kleur en uitstekende isolatiewaarde heeft PVC nog vele andere voordelen die dit materiaal tot een absolute topper maken.

Duurzame Rot, roestig, gescheurd: gebruik PVC, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken! Omdat het bestand is tegen alle weersomstandigheden, kan het ongeveer 50 jaar meegaan. Bovendien is PVC ook nog eens 100% recyclebaar.

Makkelijk te onderhouden In tegenstelling tot hout heeft PVC bijvoorbeeld geen regelmatig onderhoud nodig. Nooit meer schilderen, schuren of vernissen! Je komt goed tot rust en bent bezig met betere dingen.

Makkelijk schoon te maken Het enige dat u van tijd tot tijd hoeft te doen, is vegen. Maak je geen zorgen: PVC is vlek- en stofdicht, dus het is niet alleen heel gemakkelijk schoon te maken, maar slechts een paar keer per jaar. hoe gaat het? Reinig met een zachte spons, water en niet-bijtende schoonmaakmiddelen. Bedek het dan met droog suède en je bent klaar!

Prijs-kwaliteitverhouding De uitstekende prijs is de belangrijkste reden waarom PVC zo populair is. Gemiddeld is het 15% goedkoper dan hout en zelfs 30% goedkoper dan aluminium. hoe komt? Lagere grondstofprijzen en geautomatiseerde productieprocessen.

Hoe scoort PVC voor isolatie? Een goed geïsoleerd huis is niet alleen verplicht, het kan ook zorgen voor een comfortabele binnentemperatuur en lage elektriciteitsrekeningen. Uw deuren en ramen zullen ook een aanzienlijke invloed hebben op de algehele energieprestatie van uw huis.

Hoewel hout meestal beter is voor isolatie dan PVC, is dit laatste zeker geen slechte keuze. U kunt dit zien in de U-waarde. Deze waarde geeft aan hoeveel warmte er is toegestaan ​​per seconde, per vierkante meter en per graad temperatuurverschil. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de thermische isolatie. Vergelijk het met een doelman in het voetbal: hij houdt de bal zo min mogelijk. PVC is zeker niet slecht:

Speel met kleuren en stijlen Mensen hebben lang gedacht dat PVC eruitziet als goedkoop plastic met weinig kleuropties. Gelukkig is dit achterhaald: tegenwoordig heb je de keuze uit verschillende vormen en kleuren. Landelijke huizen, dus is het beter om ronde ramen te hebben? Of houd je meer van strakke rechte lijnen? Jullie kunnen het allebei! In de afgelopen jaren zijn ook de kleuropties aanzienlijk toegenomen. Dankzij de coating van aluminiumfolie kan PVC bijvoorbeeld zelfs het uiterlijk van aluminium of hout nabootsen!

PVC-ramen: zijn ze draaiend, kantelbaar, verschuifbaar of vast? Kies je voor een draaiend raam, een kiepraam, een vast raam of een schuifraam? Het hangt af van uw wensen: U kunt geen vast raam openen. Het voordeel hiervan is dat het diefstal kan voorkomen. Vaste ramen worden meestal op de grond geplaatst. Bij kantelbare ramen kun je alleen het bovenste deel van het raam openen. Zo zorg je voor wat ventilatie in de woning. Dan kun je een draaiend raam helemaal openen. U opent het schuifraam eenvoudig helemaal. Dit is met name ideaal wanneer u via de achtergevel naar de tuin gaat. Bovendien verlies je helemaal geen ruimte op de ronddraaiende cirkel van ramen of deuren.

 

 

https://www.dergatsjev.be/2021/04/ramen-en-deuren-van-pvc-of-aluminium.html

Tips om thuis te werken: het nieuwe normaal…Tenminste voor nu

Temidden van de onzekerheid die het coronavirus omgeeft, is er tenminste één lichtpuntje dat we kunnen waarderen, althans voorlopig. Dat is het vooruitzicht op thuiswerken, wat de meeste mensen nu gevraagd of, afhankelijk van hoe je met dit nieuwe “normale” om kunt gaan, opgedragen wordt te doen. Oppervlakkig gezien zou thuiswerken, of telewerken zoals het gewoonlijk genoemd wordt, onder bijna alle andere omstandigheden een soort utopie kunnen lijken. Dat komt omdat er vele voordelen lijken te zijn aan thuiswerken, met als meest voor de hand liggende dat het een enorme tijdsbesparing oplevert doordat het dagelijkse woon-werkverkeer wegvalt. Maar velen die plotseling met “thuiswerk” te maken krijgen kunnen merken dat het een aanpassing is, vooral in het begin.

Veel voorkomende uitdagingen en tips bij thuiswerken

Voor de meesten geldt dat, als je eenmaal de nieuwigheid van het werken in je pyjama voorbij bent, de realiteit zijn intrede doet en je je moet aanpassen. En door die aanpassingen met succes te navigeren zul je merken dat je productiever kunt zijn en kunt genieten van alles wat thuiswerken te bieden heeft.  Hier zijn wat overwegingen terwijl je je gaat aanpassen aan je nieuwe werkomgeving:

Het is moeilijk om tegelijk te werken en op je kinderen te passen

Bereid je erop voor dat je bij thuiswerk soms op vreemde uren werkt. Dat komt omdat het in evenwicht brengen van de twee prioriteiten van gezin en werk betekent dat je flexibel moet zijn. In deze moeilijke tijd zullen de meeste werkgevers welwillend staan tegenover degenen die jongere kinderen hebben. Een oplossing is, als je een echtgenoot/echtgenote of partner hebt, te proberen jullie tijd te verdelen, waarbij jij op de kinderen past terwijl de ander werkt. Wissel dan af, zodat je de kans krijgt er wat werkuren in te steken. Je zult merken dat door af te spreken dat je werktijd hebt de kwaliteit van je werk zal verbeteren. Je zult ook meer gemoedsrust hebben omdat je weet dat er voor je kleintjes gezorgd wordt. Heb je niet het voordeel dat je een echtgenoot of partner hebt die op je kinderen kan helpen passen, dan is nog meer flexibiliteit nodig, en moet je goed opletten dat je kleine voorwerpen, zoals speelgoed, op een veilige plaats bewaart tot je tijd hebt om aan je kleintjes te besteden. Een gebied om extra aandacht aan te besteden is je raambekleding, waar koorden een veiligheidsrisico kunnen worden.  Bij Raamdecoratie.com is het veiliger maken van raambekleding voor huizen met baby’s, kinderen, en huisdieren een van onze topprioriteiten. Daarom bieden we een ruime keuze aan kindveilige raambekleding om de kans op ongelukken te verkleinen. Al onze rolgordijnen en jaloezieën worden geproduceerd volgens de richtlijnen van de kindveiligheid.

Pas op dat je jezelf niet te veel inplant.

Hoewel thuiswerken je extra tijd kan bieden omdat je niet meer pendelt, moet je oppassen dat je niet te veel in je werkdag plant. Je hebt nog steeds maar zoveel uren in een dag en in een ontspannen thuiswerkomgeving is het gemakkelijk je te veel in te zetten. Overweeg om dezelfde werkkalender en kantoorwerkgewoonten te gebruiken als het gaat om het zelf plannen van telefoongesprekken en het plannen van je dag. Nu de meeste mensen in deze tijd thuis werken, zul je waarschijnlijk meer vergaderingen hebben om contact te houden en projecten te coördineren. Wees je er alleen van bewust dat er tijdens je thuiswerk iets op het “thuisfront” kan komen dat je aandacht vraagt, zoals de behoeften van je kinderen of huisdieren.

Zorg dat je een stabiele internetverbinding hebt.

Terwijl je ongetwijfeld gewend bent aan de robuuste snelle data- en internetverbindingen op je kantoor, betekent productief thuiswerken dat je moet nagaan of je internet in staat is tot betrouwbare en snelle datasnelheden.  Het uploaden en downloaden van zware bestanden vereist voldoende bandbreedte, dus het is een goed idee om te kijken of je internet provider je internet prestaties kan controleren. Een goede snelheid voor de meeste werkenden van vandaag is 100 Mbps, maar dit kan variëren naargelang je eigen unieke eisen. Net zo belangrijk als de snelheid is echter de betrouwbaarheid en stabiliteit. Zorg voor actuele, bijgewerkte modem- en router apparatuur om uitval van het internet te beperken.

Bewaar je bonnetjes.

Veel werkgevers kunnen je een vergoeding geven voor kantoor- en bedrijfsgerelateerde uitgaven als je thuis werkt. Van internet upgrades tot een thuisprinter en zelfs postzegels en paperclips, het is een goed idee om al je bonnetjes te bewaren. Soms kunnen zelfs de meest onbeduidende uitgaven na verloop van tijd oplopen. Zelfs als je werkgever deze niet vergoedt, zijn veel uitgaven voor een thuiskantoor aftrekbaar van de belasting. Maar voordat je een van deze uitgaven aftrekt, moet je wel eerst je gekwalificeerde belastingbereider of -professional raadplegen.

Blijf geconcentreerd en gedisciplineerd.

Hoewel het verleidelijk zal zijn om op Facebook te springen of de TV aan te zetten voor de laatste updates over het nieuws, is het oefenen van zelfdiscipline en geconcentreerd blijven op je werk belangrijk. Als je andere gezinsleden thuis hebt, doe dan zeker de deur van je kantoor dicht, als je er een hebt. Probeer alle afleiding zoveel mogelijk uit te schakelen. Geconcentreerd blijven betekent ook dat je de dwang moet vermijden om huishoudelijke klusjes tijdens werktijd te doen. De was, de afwas in de gootsteen, al deze dagelijkse verantwoordelijkheden kunnen wachten, afhankelijk van hoeveel flexibiliteit in je werktijd je eventueel hebt.

Als je alleen bent, betekent dat niet dat je eenzaam hoeft te zijn.

Tijdens deze fase van thuiswerken zullen de meeste huishoudens gedurende de hele werkdag meer dan één persoon thuis hebben, maar dat is niet noodzakelijk voor iedereen het geval. Voor wie misschien alleen is, is het belangrijk voor de eigen geestelijke gezondheid om tijd vrij te maken voor contact met andere collega’s of gewoon een vriend die misschien een paar minuten tijd heeft voor een gesprek – via Skype, Facetime of Zoom. Onlangs werd gezegd dat de nieuwe term, “sociale afstand” misschien een verkeerde naam heeft, en dat we eigenlijk de term, “fysieke afstand” zouden moeten aannemen, omdat we onze sociale contacten niet willen of hoeven aan te passen, alleen onze fysieke grenzen. Zorg ervoor dat je gedurende de dag korte pauzes neemt om dat telefoontje naar een familielid of geliefde te plegen en te horen hoe hij of zij het in deze uitdagende tijden redt. De kans is groot dat je telefoontje, videochat, e-mail of sms net zo’n glimlach op je gezicht tovert als degenen met wie je sociaal contact hebt.

Maak gebruik van de omgeving van je huis.

Hoewel geconcentreerd en gedisciplineerd blijven je thuiswerkproductiviteit ten goede komt, betekent dat niet dat je niet van wat tijd thuis kunt genieten. Ben je iemand die effectief kan werken met muziek op de achtergrond, creëer dan een verbeterde omgeving die bevorderlijk is om je beste werk te doen.

Zorg voor voldoende verlichting.

Er is niets irritanter dan een zonnestraal die telkens op je scherm schijnt, of een te donkere kamer. Hiervan gaat jouw productiviteit niet omhoog. Door de juiste raambekleding aan te schaffen kun je dit voorkomen. Bepaal daarom voor jezelf welke soort raambekleding het beste bij jouw wensen past. Iedere soort raamdecoratie heeft andere eigenschappen. Kies je voor verduisterende of lichtdoorlatende raambekleding? Een rolgordijn is praktisch van aard en heeft een praktische uitstraling, terwijl aluminium jaloezieën eenvoudig te bedienen zijn waardoor je de lichtinval en privacy eenvoudig bepaalt.

Wat je thuiswerksituatie ook mag inhouden, wees gerust dat je niet alleen staat in je situatie. Ons land en onze manier van leven werden gebouwd op hard werken, vindingrijkheid en de bereidheid om offers te brengen, en samen zullen we uitdagingen als deze overwinnen en terugkeren naar het “normale” dat we vroeger kenden.

 

https://www.raamdecoratie.com

Wat houdt een woonverzekering precies in?

Verzekeringen zijn er om al jouw belangrijkste bezittingen te verzekeren. In feite kan je een verzekering afsluiten, voor alle mogelijke risico’s waarvan je niet zeker bent dat het zich gaat voordoen. Een mooi voorbeeldje hiervan: Je kan je huis verzekeren tegen een storm, wat onder de brandverzekering valt. Je bent er niet zeker van of er een storm zal zijn, en of die ook nog eens je huis zal beschadigen. Het is daarentegen praktisch onmogelijk om een levensverzekering af te sluiten wanneer je al een ongeneselijke ziekte hebt. Hoe groter het risico dat de verzekeraar neemt, hoe hoger ook de premie zal zijn die je moet betalen. Zo is het ook mogelijk om jouw huis tegen allerlei risico’s te verzekeren.

Een woonverzekering

Een woonverzekering is eigenlijk een bundel van 2 aparte verzekeringen. Zo heb je met een woonverzekering eigenlijk een opstalverzekering en een inboedelverzekering tezamen. Voor meer info kan je ook een kijkje nemen op Woonverzekering bij overstappen.nl

Een opstalverzekering

Een opstalverzekering verzekert eigenlijk alle vaste activa die betrekking heeft op en rond je woning. Zo is een garage naast je woning ook verzekerd, zolang ze vast verankerd is met de grond. Alles wat niet vast verankerd is in de grond, of aan je huis hangt, valt niet onder deze verzekering. Zo zal bijvoorbeeld een houten parket, die vastgelijmd werd aan de vloer, wel verzekerd zijn met behulp van deze verzekering, maar een vloer van klikplaten, die zonder veel moeite kan verwijderd worden, niet.

Een inboedelverzekering

Een inboedelverzekering verzekert dan net het omgekeerde als de opstalverzekering. Wat wil zeggen dat deze verzekering alle losse stukken in en rond je huis verzekert. Hieronder vallen bijvoorbeeld meubels, of losse stukken zoals gordijnen en dergelijke. Voor het vergelijken van een inboedelverzekering, kan je kijken via Inboedelverzekering bij overstappen.nl. Zo vind je meteen nog wat extra informatie, alsook de laagste premievoeten.

De woonverzekering combineert dus beide verzekeringen in één!

Aangezien beide verzekeringen dekking geven voor complementaire items, is door middel van een woonverzekering je hele huis verzekert. Wanneer er bijvoorbeeld een brand is geweest, en je hele huis met de inboedel is vernield, dan betaalt je woonverzekering voor alle geleden schade.

Hoewel een woonverzekering niet wettelijk verplicht is, kan het toch handig zijn er een af te sluiten. Voor een hypotheek bijvoorbeeld is ze wel noodzakelijk! Kijk via Inboedelverzekering bij overstappen.nl en via Woonverzekering bij overstappen.nl voor het vergelijken van verschillende verzekeringen!

Op zoek naar een geschikt peuterbed?

Zoekt u een peuterbeddat geschikt is voor uw kindje? U heeft ontzettend veel keuze als u naar een bed op zoek bent. Als u een bed voor uw kind koopt, moet u goed op een aantal dingen letten. De belangrijkste zaken om rekening mee te houden zijn de kwaliteit, de uitstraling en de prijs. Vindt u het lastig om te bepalen welk peuterbed u nou het beste kunt kiezen? In dit geval kan dit artikel u van pas komen. Hieronder leest u namelijk precies waar u overal op moet letten en hoe u een bed het beste kunt beoordelen.

De kwaliteit van het peuterbed beoordelen

Het is niet eenvoudig om de kwaliteit van een peuterbed van tevoren te beoordelen als u deze online bestelt. Echter, zijn er wel een aantal manieren om de kwaliteit toch te kunnen beoordelen. Wanneer u een peuterbed met matras koopt, is het verstandig om te controleren van welk materiaal het matras gemaakt is. Zo kunt u gemakkelijker beoordelen hoe comfortabel het bed is. Het is belangrijk dat uw kindje een goede nachtrust krijgt. Op deze manier is uw kind overdag fit.

Koopt u een bed zonder matras? Ook dan is het belangrijk dat het peuterbed comfortabel genoeg is. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat het bed stevig in elkaar zit. Om een bed te beoordelen zonder het daadwerkelijk te zien, kunt u het beste gebruikmaken van het internet. De kans is groot dat u hier recensies kunt vinden, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om een product te beoordelen. Als het merendeel van de beoordelingen slecht is, weet u dat u beter naar een ander peuterbed kunt zoeken.

De uitstraling van het bed

Ook de uitstraling van het peuterbed is vrij belangrijk. De kans is groot dat uw kindje niet met ieder bed tevreden zal zijn. Zo zijn de kleur en de vorm van het bed bijvoorbeeld erg belangrijk. Er zijn tientallen vormen waar u uit kunt kiezen. Zo is het bijvoorbeeld geen slecht idee om voor een peuterbed in de vorm van een huisje te kiezen. Daarnaast kunt u ook voor allerlei andere vormen kiezen. Zo is het prinsessenbed bijvoorbeeld ook erg geliefd. Ook de kleur van het bed speelt een grote rol in wat voor uitstraling het bed heeft. Het is geen slecht idee om voor een peuterbed in het zwart of een andere neutrale kleur te kiezen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het bed overal bij past.

De prijs van het bed

De prijs van een peuterbed kan per aanbieder en per product enorm verschillen. Het is verstandig om u eens goed in de verschillende aanbieders te verdiepen. Ook hier geldt weer dat u recensies kunt gebruiken. Deze vindt u eenvoudig met behulp van de Google zoekmachine. Recensies geven u een beter beeld dan een prijs alleen, aangezien u ook rekening moet houden met andere factoren, zoals de kwaliteit bijvoorbeeld. Het vinden van een geschikt peuterbed zal een stuk eenvoudiger zijn als u handig gebruik maakt van de vele recensies die u online kunt vinden. Kijk bijvoorbeeld eens online bij Emob Meubelzaak voor een ruim assortiment peuterbedden en hoogslapers.

PEFC gecertificeerd Douglas hout

Al het hout van Tuinhout Compleet wordt bij PEFC-gecertificeerde zagerijen ingekocht. PEFC is een onafhankelijke keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. De natuurlijke duurzaamheidsklasse van Douglas hout van Tuinhout Compleet is 3 of 4 en hierdoor zeer geschikt voor buitenconstructies. Denk bijvoorbeeld aan veranda’s, overkappingen en carports. Douglas hout staat bekend om de sterkte en stabiliteit. Kiest u voor deze duurzame houtsoort, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier gaat beleven aan uw houten constructie.

Uitgebreid assortiment aan Douglas hout

In het assortiment van Tuinhout Compleet vindt u alles voor uw houten constructie. Van palen tot regels en van schaaldelen tot sponningplanken, Tuinhout Compleet biedt het allemaal. Heeft u de juiste onderdelen gevonden? Plaats dan uw bestelling. Binnen 10 werkdagen kunt u het hout al op uw locatie verwachten. Deze specialist levert door heel Nederland en bezorgt uw bestelling vanaf €1200,- geheel gratis.

Koop de bijbehorende accessoires

Wanneer u een constructie gaat maken, heeft u uiteraard ook de bijbehorende accessoires nodig. Ook die vindt u in het assortiment van Tuinhout Compleet. Hier bestelt u onderdelen zoals palen, bevestigingsmaterialen, toebehoren voor een schutting, dakbedekking en funderingsonderdelen. Vergeet ook niet om uw tuinhuis, veranda of andere constructie een mooi kleurtje of een beschermlaag te geven.

Lange levensduur

Het Douglas hout van Tuinhout Compleet heeft een minimale levensduur van 10 tot 15 jaar. Het is dus een zeer duurzame houtsoort wat ook nog eens mooi van uiterlijk is. Door een extra coating aan te brengen, maakt u het Douglas hout weerbaar tegen diverse weersomstandigheden. Ziet u uzelf al genieten onder uw zelfgemaakte overkapping? Heerlijk barbecueën in de zomer, de kinderen die onder de overkapping fijn kunnen spelen of onbezorgd loungen. Het is allemaal mogelijk! Bekijk de mogelijkheden online op de website van Tuinhout Compleet en ontvang deskundig en betrouwbaar advies. Ook bent u van harte welkom in de showroom aan de Van Schagenstraat 25 in Elshout.

https://www.tuinhout-compleet.nl/

© 2021 Formida

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑