Categorie: Woning en Tuin

Wat houdt een woonverzekering precies in?

Verzekeringen zijn er om al jouw belangrijkste bezittingen te verzekeren. In feite kan je een verzekering afsluiten, voor alle mogelijke risico’s waarvan je niet zeker bent dat het zich gaat voordoen. Een mooi voorbeeldje hiervan: Je kan je huis verzekeren tegen een storm, wat onder de brandverzekering valt. Je bent er niet zeker van of er een storm zal zijn, en of die ook nog eens je huis zal beschadigen. Het is daarentegen praktisch onmogelijk om een levensverzekering af te sluiten wanneer je al een ongeneselijke ziekte hebt. Hoe groter het risico dat de verzekeraar neemt, hoe hoger ook de premie zal zijn die je moet betalen. Zo is het ook mogelijk om jouw huis tegen allerlei risico’s te verzekeren.

Een woonverzekering

Een woonverzekering is eigenlijk een bundel van 2 aparte verzekeringen. Zo heb je met een woonverzekering eigenlijk een opstalverzekering en een inboedelverzekering tezamen. Voor meer info kan je ook een kijkje nemen op Woonverzekering bij overstappen.nl

Een opstalverzekering

Een opstalverzekering verzekert eigenlijk alle vaste activa die betrekking heeft op en rond je woning. Zo is een garage naast je woning ook verzekerd, zolang ze vast verankerd is met de grond. Alles wat niet vast verankerd is in de grond, of aan je huis hangt, valt niet onder deze verzekering. Zo zal bijvoorbeeld een houten parket, die vastgelijmd werd aan de vloer, wel verzekerd zijn met behulp van deze verzekering, maar een vloer van klikplaten, die zonder veel moeite kan verwijderd worden, niet.

Een inboedelverzekering

Een inboedelverzekering verzekert dan net het omgekeerde als de opstalverzekering. Wat wil zeggen dat deze verzekering alle losse stukken in en rond je huis verzekert. Hieronder vallen bijvoorbeeld meubels, of losse stukken zoals gordijnen en dergelijke. Voor het vergelijken van een inboedelverzekering, kan je kijken via Inboedelverzekering bij overstappen.nl. Zo vind je meteen nog wat extra informatie, alsook de laagste premievoeten.

De woonverzekering combineert dus beide verzekeringen in één!

Aangezien beide verzekeringen dekking geven voor complementaire items, is door middel van een woonverzekering je hele huis verzekert. Wanneer er bijvoorbeeld een brand is geweest, en je hele huis met de inboedel is vernield, dan betaalt je woonverzekering voor alle geleden schade.

Hoewel een woonverzekering niet wettelijk verplicht is, kan het toch handig zijn er een af te sluiten. Voor een hypotheek bijvoorbeeld is ze wel noodzakelijk! Kijk via Inboedelverzekering bij overstappen.nl en via Woonverzekering bij overstappen.nl voor het vergelijken van verschillende verzekeringen!

Op zoek naar een geschikt peuterbed?

Zoekt u een peuterbeddat geschikt is voor uw kindje? U heeft ontzettend veel keuze als u naar een bed op zoek bent. Als u een bed voor uw kind koopt, moet u goed op een aantal dingen letten. De belangrijkste zaken om rekening mee te houden zijn de kwaliteit, de uitstraling en de prijs. Vindt u het lastig om te bepalen welk peuterbed u nou het beste kunt kiezen? In dit geval kan dit artikel u van pas komen. Hieronder leest u namelijk precies waar u overal op moet letten en hoe u een bed het beste kunt beoordelen.

De kwaliteit van het peuterbed beoordelen

Het is niet eenvoudig om de kwaliteit van een peuterbed van tevoren te beoordelen als u deze online bestelt. Echter, zijn er wel een aantal manieren om de kwaliteit toch te kunnen beoordelen. Wanneer u een peuterbed met matras koopt, is het verstandig om te controleren van welk materiaal het matras gemaakt is. Zo kunt u gemakkelijker beoordelen hoe comfortabel het bed is. Het is belangrijk dat uw kindje een goede nachtrust krijgt. Op deze manier is uw kind overdag fit.

Koopt u een bed zonder matras? Ook dan is het belangrijk dat het peuterbed comfortabel genoeg is. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat het bed stevig in elkaar zit. Om een bed te beoordelen zonder het daadwerkelijk te zien, kunt u het beste gebruikmaken van het internet. De kans is groot dat u hier recensies kunt vinden, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om een product te beoordelen. Als het merendeel van de beoordelingen slecht is, weet u dat u beter naar een ander peuterbed kunt zoeken.

De uitstraling van het bed

Ook de uitstraling van het peuterbed is vrij belangrijk. De kans is groot dat uw kindje niet met ieder bed tevreden zal zijn. Zo zijn de kleur en de vorm van het bed bijvoorbeeld erg belangrijk. Er zijn tientallen vormen waar u uit kunt kiezen. Zo is het bijvoorbeeld geen slecht idee om voor een peuterbed in de vorm van een huisje te kiezen. Daarnaast kunt u ook voor allerlei andere vormen kiezen. Zo is het prinsessenbed bijvoorbeeld ook erg geliefd. Ook de kleur van het bed speelt een grote rol in wat voor uitstraling het bed heeft. Het is geen slecht idee om voor een peuterbed in het zwart of een andere neutrale kleur te kiezen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het bed overal bij past.

De prijs van het bed

De prijs van een peuterbed kan per aanbieder en per product enorm verschillen. Het is verstandig om u eens goed in de verschillende aanbieders te verdiepen. Ook hier geldt weer dat u recensies kunt gebruiken. Deze vindt u eenvoudig met behulp van de Google zoekmachine. Recensies geven u een beter beeld dan een prijs alleen, aangezien u ook rekening moet houden met andere factoren, zoals de kwaliteit bijvoorbeeld. Het vinden van een geschikt peuterbed zal een stuk eenvoudiger zijn als u handig gebruik maakt van de vele recensies die u online kunt vinden. Kijk bijvoorbeeld eens online bij Emob Meubelzaak voor een ruim assortiment peuterbedden en hoogslapers.

PEFC gecertificeerd Douglas hout

Al het hout van Tuinhout Compleet wordt bij PEFC-gecertificeerde zagerijen ingekocht. PEFC is een onafhankelijke keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. De natuurlijke duurzaamheidsklasse van Douglas hout van Tuinhout Compleet is 3 of 4 en hierdoor zeer geschikt voor buitenconstructies. Denk bijvoorbeeld aan veranda’s, overkappingen en carports. Douglas hout staat bekend om de sterkte en stabiliteit. Kiest u voor deze duurzame houtsoort, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier gaat beleven aan uw houten constructie.

Uitgebreid assortiment aan Douglas hout

In het assortiment van Tuinhout Compleet vindt u alles voor uw houten constructie. Van palen tot regels en van schaaldelen tot sponningplanken, Tuinhout Compleet biedt het allemaal. Heeft u de juiste onderdelen gevonden? Plaats dan uw bestelling. Binnen 10 werkdagen kunt u het hout al op uw locatie verwachten. Deze specialist levert door heel Nederland en bezorgt uw bestelling vanaf €1200,- geheel gratis.

Koop de bijbehorende accessoires

Wanneer u een constructie gaat maken, heeft u uiteraard ook de bijbehorende accessoires nodig. Ook die vindt u in het assortiment van Tuinhout Compleet. Hier bestelt u onderdelen zoals palen, bevestigingsmaterialen, toebehoren voor een schutting, dakbedekking en funderingsonderdelen. Vergeet ook niet om uw tuinhuis, veranda of andere constructie een mooi kleurtje of een beschermlaag te geven.

Lange levensduur

Het Douglas hout van Tuinhout Compleet heeft een minimale levensduur van 10 tot 15 jaar. Het is dus een zeer duurzame houtsoort wat ook nog eens mooi van uiterlijk is. Door een extra coating aan te brengen, maakt u het Douglas hout weerbaar tegen diverse weersomstandigheden. Ziet u uzelf al genieten onder uw zelfgemaakte overkapping? Heerlijk barbecueën in de zomer, de kinderen die onder de overkapping fijn kunnen spelen of onbezorgd loungen. Het is allemaal mogelijk! Bekijk de mogelijkheden online op de website van Tuinhout Compleet en ontvang deskundig en betrouwbaar advies. Ook bent u van harte welkom in de showroom aan de Van Schagenstraat 25 in Elshout.

https://www.tuinhout-compleet.nl/

© 2021 Formida

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑