Formida
Lampen en verlichting

Wandlampen in een stoer interieur

Welke wandlampen passen goed bij een stoer interieur?

Een stoer interieur wordt vooral gekenmerkt door robuuste wat grove materialen. Grijs, bruin en wit zijn kleuren die perfect bij een stoere inrichting passen. Samen met robuuste materialen en woonaccessoires maak je een mooi geheel. Uiteraard speelt verlichting hier ook een belangrijke rol bij. Want wat voor wandlampen passen hier nu goed bij? Er is ook op dit gebied een enorme keuze. Het is in ieder geval zo dat je wandlampen moet kiezen die echt heel goed matchen met het store interieur.

Grote robuuste wandlampen passen perfect bij een stoer interieur

Omdat het stoere interieur vooral bestaat uit wat robuuste en grove materialen zoals meubels van steigerhout en woonaccessoires van bijvoorbeeld jute en vilt. Kun je ook het beste kiezen voor wat grote en robuuste wandlampen. Dat zorgt voor een mooi geheel. Robuuste en grove wandlampen die voor het grootste gedeelte bestaan uit glas en metaal zijn hier heel geschikt voor. Er zijn bijvoorbeeld hele mooie grove wandlampen van koper. Deze kleur zorgt voor een warme sfeer.

Wandlampen die iets minder grof zijn in een lichte kleur 

Misschien ben je heel tevreden met je stoere interieur maar mis je toch een beetje kleur. Je kunt ook bij een stoere inrichting gebruik maken van kleur. Kies dan voor iets minder grove wandlampen in een mooie kleur. Het is wel belangrijk om dan te kijken naar wandlampen in een lichte kleur. Eigenlijk zijn dan wandlampen in pasteltinten de beste keuze. Deze kleuren zijn namelijk heel goed te combineren met de robuuste grove en stoere inrichting. Met pasteltinten komt het stoere interieur nog net iets meer tot leven. 

Een scheeps of een wandlamp in de stijl van een oude fabriekslamp

Er zijn verschillende modellen wandlampen. die qua uiterlijk heel goed te combineren zijn met een stoere inrichting. Een paar voorbeelden zijn wandlampen in de stijl van een oude fabriekslamp of scheepswandlamp. Deze wandlampen zijn ook nog eens gemaakt van heel stevig materiaal. Daarnaast zijn er wandlampen die voorzien zijn van een armatuur dat beweegbaar is. Naast het feit dat de lamp qua uiterlijk perfect matcht met de stoere inrichting is het ook heel fijn dat de wandlamp goed licht geeft. Door het beweegbare armatuur kun je de lamp zonder problemen op tafel laat schijnen. Wil je graag op de bank een boekje lezen en kun je daarbij wat extra licht gebruiken. Dan kun je de wandlamp heel gemakkelijk zo stellen dat je genoeg licht hebt om te lezen. Het is wel belangrijk dat de wandlamp ook heel functioneel is. Al blijft het uiterlijk van de wandlamp natuurlijk ook belangrijk. Kies daarom voor wandlampen die qua stijl perfect past bij een stoer interieur.

http://www.wandlampen-expert.nl/product-categorie/stoere-wandlampen/