Categorie: Verwarming

De DAT elektrische kachel met wifi en gratis app.

Bedien uw DAT elektrische kachel op afstand met uw telefoon.

De DAT elektrische kachel met wifi en gratis app kunt u volledig beheren met uw mobiele telefoon. Zo kunt u de temperatuur instellen maar ook de kachel zo programmeren dat hij automatisch op de door u gewenste tijd aan of uit schakelt. Bedien uw kachel vanuit uw luie stoel waar u dan ook maar bent.

De gratis in de google play of apple store te downloaden applicatie is zo gemaakt dat deze samen met uw kachel zeer eenvoudig aan te melden is. Met enkele drukken op de knop is de DAT wifi elektrische kachel aangemeld op uw applicatie die op uw mobiele telefoon geinstalleerd is.

Een ideale Wifi kachel

Uiteraard is het ook mogelijk de kachel te delen zodat ook uw partner de kachel kan bedienen vanaf haar of zijn mobiele telefoon met dezelfde applicatie. Dit alles is even eenvoudig als het klinkt en in de praktijk goed uitvoerbaar zo blijkt na enkele jaren getest te hebben met deze elektrische wifi kachel.

Een veilige Baby vriendelijke kachel

In Nederland is de DAT elektrische wifi kachel leverbaar in 1500Watt die met een druk op de knop om te schakelen is naar 750Watt. De voorkant van de kachel is baby vriendelijk en voorzien van een digitaal display waarmee men hem kan bedienen. De bediening is heel eenvoudig en u hoeft geen lange handleidingen hiervoor door te nemen.

Ondanks het grote vermogen van 1500Watt is de DAT elektrische kachel relatief klein wat afmeting betreft. Daarnaast is hij wel heel volledig. Uiteraard zit er een aansluitsnoer bij maar deze kachel wordt geleverd met zowel muurmontage beugels als voetjes om hem op de vloer neer te kunnen zetten. Bij vele anderen zijn de voetjes een optie waar vaak veel geld voor moet worden betaald.

Wiklt u meer weten over deze elektrische kachel? Kijk dan eens op de website van DAT heating. Daar vind u ook de adressen van de resellers waar u deze kachel kunt bestellen.

https://www.datheating.eu/

https://www.datheating.eu/winkel/elektrische-kachel/dat-elektrische-kachel-1500watt-met-wifi/

Lekker warm in huis met een ECO elektrische kachel

HJM eco elektrische kachel.

Bij een elektrische kachel denkt men meteen al aan energie verslindende apparaten. Dit kan meteen bijgesteld worden. Want bij de nieuwe generatie elektrische kachels wordt juist alles gedaan om maar energie te besparen. Deze elektrische kachels worden uitgevoerd met de meest moderne snufjes momenteel verkrijgbaar en zijn dus eigenlijk eco kachels.

Kijk bijvoorbeeld naar de HJM serie kachels. Deze in Europa (Spanje) gemaakte elektrische kachel heeft een accumulator. Tijdens het verwarmen van de ruimte wordt meteen de accumulator opgewarmt. Als het apparaat uitgezet wordt kan deze accumulator nog een lange tijd warmte afgeven in de ruimte zonder stroom te verbruiken. Dit is een aanzienlijke besparing op ue kosten voor verwarmen.

Daarnaast worden er handige truuks toegepast zoals een sensor die meet of er een deur open staat. Als dit zo is zal hij zichzelf uitzetten. Maar ook een sensor die kan meten of er iemand in de ruimte aanwezig is zodat als er niemand is hij ook niet op vol vermogen hoeft te verwarmen. Ook het programmeren van dagdelen kan energie besparen. Zo kunt u aangeven wanneer u op uw werk bent en thuiskomt zodat hij dan pas begint met verwarmen en dus dan ook pas energie verbruiken.

Naast het elektrische verwarmen met een kachel kan men er ook voor kiezen te verwarmen met een elektrische cv ketel. Vaak kan men zo de oude traditionele ketel van de muur halen en er een elektrische versie voor ophangen. U hoeft dus geen extra kosten te maken voor andere radiatoren en of vloerverwarming. Dit kunt u ook weer gebruiken bij de nieuwe elektrische cv ketel wat veel geld bespaart. Ook een rookgasafvoer is niet nodig wat weer minder kans geeft op koolmonoxide vergiftiging. Zeker als u zonnepanelen op het dak heeft staan en stroom over heeft zal de elektrische cv ketel een juiste keuze kunnen zijn. Vaak wordt gekeken naar een warmtepomp maar die maakt veel lawaai en neemt veel ruimte in beslag. Ook zijn de aanschaf en ondehoudskosten een stuk hoger.

Meer informatie vind u op de website van bijvoorbeeld ElektrischeKachel.EU in deze link.

https://elektrischekachel.eu

Elektrisch verwarmen met de HJM kachel

De in Europa (Spanje) geproduceerde elektrische kachel van HJM is voorzien van een accumulator. Deze houdt de warmte vast en eenmaal goed opgewarmd geeft de kachel nog een lange tijd warmte af in de ruimte. De perfecte kachel voor in uw werkruimte, slaapkamer of woonkamer.

Leverbaar in 1000watt en 2000watt

De HJM elektrische kachel is leverbaar in 1000Watt en 2000Watt en voorzien van een digitale controller. In de digitale controller kunt u meerdere dingen instellen zoals het geleverde vermogen, ECO stand of confort stand.

Ook is het mogelijk de elektrische kachel te programmeren in tijdsvakken. Hij hoeft immers niet continue aan te staan en in combinatie met de accumulator en eco funktie is zo een aanzienlijke energie besparing mogelijk.

Het vermogen is instelbaar in 3 standen en in de controller zit een killowat uur meter zodat u exact weet wat uw verbruik is en dus de verwachte kosten en/of besparing.

Open raam,deur detectie

Heel handig is de “open raam/deur detectie”. De kachel meet een temperatuur verschil en zal zichzelf uitschakelen. Dat scheelt weer in de kosten energie.  Enkele programma’s zijn reeds aanwezig in de elektrische kachel van HJM. Denk aan de confort, economische en anti vries stand die de ruimte in de winter op temperatuur houdt zonder dat de leidingen bevriezen.

De kachel is mooi vormgegeven en wordt geleverd met aansluitsnoer en als optie voetjes voor vloermontage.

Waarom Elektrische Kachel HJM?

  • Energiezuinig
  • Baby care functie
  • Open deur, raam detectie
  • Verwarmen in elke ruimte
  • Mooi vormgegeven
  • Indelen in tijdsvakken
  • Vervaardigd in Europa

Voor actuele prijzen, informatie en bestellen klik op de link www.elektrischeboiler.eu

 

https://elektrischeboiler.eu/Accessoires/Elektrische-Kachels

© 2021 Formida

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑