Formida
Image default
Home entertainment en communicatie

Van Telfort tot Sarenza: bel met 0906-1850

Als jij vandaag nog het Telfort klantenservice telefoonnummer nodig hebt, moet je bij Klantenservicetelefoon zijn. Als je ons belt op 0906-1850, verbinden we je zo snel mogelijk door met de medewerker die als eerste beschikbaar is. Bel je liever rechtstreeks, dan helpen we je aan het nummer: 0900-9596. Hierbij mag je uitgaan van de gebruikelijke belkosten plus 50 eurocent per minuut die Telfort rekent.

Om ervoor te zorgen dat het je niet al te veel gaat kosten, is het handig je goed voor te bereiden. Zorg ervoor dat je je klantnummer bij de hand hebt! En weet dat er van je verwacht wordt te kiezen tussen: 1 belt u voor mobiel, 2 als het niet gaat over een bepaald 06-nummer. Als je voor 1 kiest, word je gevraagd het mobiele nummer in te toetsen en af te sluiten met een hekje (#). Heb je dit gedaan, dan kun je je vraag inspreken na de pieptoon.

Alles via 1 nummer

Kun jij wel wat ondersteuning gebruiken bij het zoeken naar een telefoonnummer? Bel nu direct 1840 en je krijgt de hulp die je zoekt! Zo is de klantenservice Sarenza voor jou bereikbaar op nummer: 0800 020 59 54. Je zult vast verrast zijn te horen dat dit een gratis nummer is. De medewerkers van deze online schoenenwinkel staan je graag te woord op maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur en vervolgens van 14.00 tot 18.00 uur. Een mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is het e-mailadres: klantenservice@sarenza.nl. Als jij een enthousiaste online-shopper bent, nodigen we je van harte uit vaker bij ons aan te kloppen. Of het nu gaat om een sportschool, krant of gemeente: Klantenservicetelefoon geeft je de info die je nodig hebt.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/