Formida
Decoratie en accessoires

Trend: je eigen muursticker laten maken

Iedereen heeft een unieke persoonlijkheid. En er is niets leuker dan dit in je interieur naar voren te laten komen. Met de muurstickers van het Stickerparadijs laat je zien wie je bent. En ben je zelf een beetje creatief? Dan zetten wij jouw ideeën om in een bijzondere muurdecoratie.

Laat je wensen uitkomen

Bij het Stickerparadijs vind je een ruime collectie muurstickers. Toch kan het zo zijn dat je zelf een idee in je hoofd hebt dat nog niet op onze website te vinden is. Je eigen muurstickers maken biedt je op deze momenten uitkomst. Stel een mooie tekst samen en geef deze vorm zoals jij het voor ogen hebt. Want het formaat, lettertype en de kleur ligt helemaal in jouw handen. Zelfs als je het graag wilt combineren met een passende afbeelding dan is dat mogelijk. Op deze manier creëer je altijd de muurstickers die perfect bij jouw smaak en wensen past.

Een persoonlijk cadeau voor jezelf of een ander

De zelfgemaakte muurstickers zijn perfect om iemand mee te verrassen. Jij hebt het idee en wij zorgen ervoor dat deze werkelijkheid wordt. Hebben jullie bijvoorbeeld een spreuk die veel zegt over jullie relatie? Of wil jij je zoon of dochter een speciale wijsheid meegeven? Met de eigen muurstickers geef je een cadeau dat wel heel persoonlijk is. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen woning verfraaien met je creatieve inspiratie. Zo maak je een plek dat echt helemaal van jou is.

Wil jij graag originele decoratie voor aan de muur? Maak dan je eigen muurstickers bij het Stickerparadijs. Hier wordt je kamer pas echt bijzonder van!

http://www.stickerparadijs.nl/muurstickers