Formida
Image default
Slim wonen en beveiliging

Trainingen om de veiligheid te waarborgen

Om zo veilig mogelijk te kunnen werken in een bedrijf dient dit aan bepaalde eisen te voldoen. Op die manier kunnen de werknemers op een veilige werkvloer staan waar ze goed hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Mochten zich echter toch calamiteiten voordoen dan is het zaak dat er ook mensen in dienst zijn die weten hoe te handelen. Hiervoor kunnen zij een veiligheidstraining volgen bij G4S.

Voor EHBO en BHV

G4S verzorgt verschillende soorten veiligheidstrainingen. Zo kun je een EHBO cursus of een BHV cursus volgen, ook voor nieuwkomers die daar nog niets van afweten. Heb je personeel in dienst dat reeds de certificaten daarvoor in huis heeft dan is het ook mogelijk ze een opfriscursus te laten doen. Zo blijven ze niet alleen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen ze hun kennis bijspijkeren en toepassen in de praktijk. Het is zelfs bij wet verplicht om te doen omdat je in het bezit dient te zijn van een geldig certificaat.

Leer de theorie direct in praktijk te brengen

De cursussen worden op speciale trainingslocaties gegeven. De cursisten krijgen les van ervaren instructeurs en doen trainingen waarin de werkelijkheid wordt nagebootst. Op die manier kunnen ze meteen het geleerde in praktijk brengen en oefenen ze met verschillende gevaarlijke situaties die zich mogelijk kunnen voordoen op de werkvloer.

Lees op de website wat het allemaal inhoudt

De cursussen kunnen op verschillende tijden gevolgd worden. Dit kun je als bedrijf in overleg regelen. Omdat de meeste cursussen een dag of soms zelfs nog langer duren wordt er met regelmaat gepauzeerd en wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. Wat de cursus precies inhoudt kun je lezen op de website van G4S maar je kunt ook altijd eerst informatie inwinnen bij het bedrijf.