Formida
Home entertainment en communicatie

Skynet webmail werkt nog prima na overname door Proximus

Wie de naam ‘Skynet’ heeft horen vallen, denkt ongetwijfeld aan diverse oplossingen op vlak van telecommunicatie, zoals online marketing of webcontent. Ook voor mensen die graag op de hoogte blijven van het nieuws is deze provider vaak een vaste webstek. Om de kers op de taart te voorzien op vlak van communicatie in elke zin van het woord, is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een dienst webmailing bij Skynet.

Wanneer men ervoor kiest om ook een account aan te maken voor webmail, kan men dit simpelweg via de homepage doen. Het volstaat om de gevraagde info aan te vullen en vervolgens krijgt men een wachtwoord toegekend, waarmee men voor de eerste keer kan inloggen. Het is aangeraden om meteen een persoonlijk wachtwoord in te stellen. Eenmaal aangekomen in de mailomgeving, is het niet zo moeilijk om te zien welke voordelen er samengaan met het gebruik van e-mail online, namelijk:

  • Men kan mails van diverse e-mailadressen laten toekomen bij Skynet e-mail

  • Men kan de mailomgeving personaliseren

  • Van meet af beschikt men over een ruime opslagcapaciteit

Er zijn nog tal van voordelen verbonden aan het gebruik van de diensten bij Skynet. Buiten kijf staat dat het gebruiksgemak van de klant steeds vooropgesteld, waardoor men altijd van een optimale kwaliteit kan genieten bij het gebruik van webmail.

Proximus heeft Skynet enige tijd geleden overgenomen. Sinds de overname noemt men Skynet webmail dus Proximus webmail, maar dit is gelukkig de enige wijziging die de overname met zich mee heeft gebracht. Voor het overige kan men nog steeds genieten van een efficiënte, kwalitatieve dienst webmailing, als vanouds.