Formida
Kleur en Stijl

Schilder Brugge gevonden door offerte vergelijking

Via onze website, vindSchilder.be, vond Meneer Simon een schilder in Brugge voor een mooie prijs. Hij stuurde ons een leuk berichtje om ons te bedanken voor de gratis offerte vergelijkingsdienst. Zo schreef hij:

Ik wil jullie graag bedanken voor de schilder offerte vergelijkingsdienst die jullie aanbieden om zo eenvoudig schilder offertes te ontvangen. Vrijwel direct na het invullen van het formulier op de website kreeg ik de eerste offerte al toegestuurd op de mail. Vergelijken is ontzettend gemakkelijk wanneer je meerdere offertes naast elkaar kunt leggen. Dit maakt het kiezen voor een schilder dan ook een stuk makkelijker. Daarbij was het dus ook maar éénmalig nodig de opdracht te beschrijven, mijn gegevens in te vullen en hier toch meerdere offertes voor te ontvangen, erg handig!

De schilder heeft onze nieuw verbouwde zolder prachtig geschilderd en mooi afgewerkt. De klus was verrassend snel geklaard en omdat de schilder uit de omgeving van Brugge kwam, waren de voorrijkosten minimaal.

Vriendelijke groeten, P. Simon uit Brugge.

We bedanken meneer Simon voor zijn vriendelijke bericht. De zolder is inderdaad prachtig geworden! We hopen hem in de toekomst ook nog van dienst te kunnen zijn bij de zoektocht naar een juiste vakman, wellicht voor een ander vakgebied.

 

Ook gemakkelijk schilder offertes toegestuurd krijgen?

Wanneer u geheel vrijblijvend het schilder offerte formulier invult op onze website, krijgt u meerdere schilder offertes toegestuurd. Op deze manier bent u in staat eenvoudig te vergelijken en te kiezen voor de schilder met de voor u meest geschikte prijs-kwaliteit verhouding.

 

http://www.vindschilder.be/schilderwerken-brugge/