Categorie: Raamdecoratie en zonwering

Doordachte reclameoplossingen voor MKB nederland

Slimme reclameoplossingen bij Crossmedia House

Wanneer je al sinds 1991 werkt aan slimme en doordachte reclameoplossingen voor het MKB, dan getuigt dat van kennis kunde. Crossmedia House verzorgt diverse reclame oplossingen, zoals reclamezuilen, neon- of led verlichting, bewegwijzering en instore communicatie. Kortom, een gerenommeerd partner voor offline marketing voor de  detailhandel, (zorg) instellingen en MKB. Graag delen wij informatie voor nieuwe opkomende trends op het gebied van beursreclame, kantooroplossingen en lichtreclame.

NIEUW: Crosswire beurssystemen

Een nieuwe trend op het gebied van beursreclame zijn zogenaamde crosswire systemen. Een veellzijdige oplossing voor beurzen. Crosswire is een modulair beurssysteem dat erg licht is en een zeer mooie uitstraling heeft.

De voordelen van Crosswire beurssysteem

  • geschikt voor indoor en outdoor
  • eenvoudig op te bouwen zonder speciaal gereedschap
  • steeds opnieuw te gebruiken
  • eindeloos flexibel
  • geschikt om (bedrukt) doek of plaat in te bevestigen

TIP: Dit systeem is leverbaar in zwart en wit.

Spandoeken bedrukken: snel geleverd én in grote formaten!

Niets zo makkelijk en duidelijk als een grote spandoek met je reclame erop. Dat vinden we bij Crossmedia House ook! Daarom kun je eenvoudig en goedkoop een spandoek drukken in alle formaten en in diverse materialen. Belangrijk om te weten is dat wij STANDAARD full colour bedrukken met zoom. Wij gebruiken uitsluitend UV- en waterbestendige inkten zodat je spandoek er ook volgend jaar goed uitziet.

Let op! Indien beide zijden langer zijn dan 4,5 meter bestaat het spandoek uit meerdere banen met een praktisch onzichtbare lasnaad. Hierdoor kunnen we zeer grote formaten spandoeken bedrukken.

Wijs je klanten de weg met bewegwijzering

Stel je bent gevestigd in een groot bedrijfspand met meerdere ruimtes, en je verwelkomt dagelijks bezoekers, cliënten en/of klanten. Dan wil je ze natuurlijk de juiste weg op sturen, niet waar? Bewegwijzeringsborden en pictogrammen zijn de oplossing!

Crossmedia House levert al jarenlang indoor en outdoor reclamemateriaal voor o.a. de zorgsector, olie- en chemie industrie, automotive en detailhandel. En door het toepassen van fotobehang, XL prints en indoor lichtreclame creëren wij unieke creaties, die saaie wandelgangen en wachtzalen omtoveren tot levendige en functionele ruimtes.

https://www.crossmediahouse.nl

Vouwgordijnen voor ieder interieur

Vouwgordijnen:

Ze zijn er in alle soorten en maten en populairder dan ooit, de vouwgordijnen. Vouwgordijnen worden gemaakt van gordijnstof en hierdoor is de keuze in stof enorm. Zo kunt u kiezen voor transparante vouwgordijnen door gebruik te maken van een vitrage of batist stof. Deze stoffen hebben een fijne transparante weving en zorgen voor een mooi lichteffect in uw interieur. Als u iets meer privacy wenst dan kunt u gebruik maken van een inbetween of semi transparante stof, deze stoffen zijn wat dikker dan vitrages. Als u helemaal geen inkijk wenst dan kiest u voor een dikkere dichte gordijnstof.

Groot voordeel is dat praktisch alle maten gemaakt kunnen worden. Doordat de gordijnstof in banen wordt gemaakt kunnen deze banen ook aan elkaar genaaid worden zodat er hele grote oppervlaktes gemaakt kunnen worden. Door deze naad in de baleinen weg te stikken zal niemand zien dat er meerdere banen zijn gebruikt. De meeste raamdecoraties hebben beperkingen vanwege stof of lamelbreedtes, maar bij vouwgordijnen is dit geen belemmering. Als de maten zo groot zijn dat handbediening niet meer mogelijk is omdat het te zwaar wordt dan kunt u ook kiezen voor elektrische vouwgordijnen. Deze 230V motoren kunnen vouwgordijnen van 6 bij 6 meter eenvoudig optrekken. Elektrische vouwgordijnen zijn ook een handige oplossing voor ramen waar u bijvoorbeeld moeilijk bij kunt komen.

Leuk voordeel van vouwgordijnen is dat u van dezelfde stof ook gewone gordijnen kunt maken. Zo heeft u exact dezelfde stof en kleur zodat een mooie match ontstaat. Probeer maar eens een rolgordijn met een gordijn te combineren, door het verschil is stof is het bijna niet mogelijk dezelfde uitstraling te vinden. Daarnaast kunt u ook de vouwgordijnen voorzien van een verduisterende voering. Achter de stof wordt deze voering toegepast ter verduistering van de ruimtes. Ideaal is dat u zo door het gehele huis dezelfde stof heeft, in de woonkamer ongevoerde vouwgordijnen en op de slaapkamers dezelfde stof maar dan met een verduisterende voering.

https://blinddesign.nl

© 2021 Formida

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑