PVC, je hebt er vast en zeker al eens van gehoord. En dat is niet verwonderlijk ook, want het is echt een materiaal uit de duizend. Omdat Raamwinkel je niets dan kwaliteit biedt, kies je bij ons voor ramen van Aluplast, een Duits topmerk dat garant staat vele voordelen in huis. Welke deze zijn, kom je hieronder te weten.

 

PVC ramen kort en bondig toegelicht

Voor zij die niet thuis zijn in het begrip PVC, lichten we dit toch nog graag eventjes toe. PVC – of languit polyvinylchloride – is een soort kunststof. Het is een duurzaam materiaal, dat voornamelijk bestaat uit natriumchloride enerzijds, dat je misschien beter kent onder de naam keukenzout, en ethyleen anderzijds. Met behulp van enkele additieven, bekom je een enorm flexibel materiaal, ideaal voor ramen.

PVC heeft diverse andere toepassingen ook. Denk hierbij maar aan buizen en leidingen, aan het dashboard van je wagen, aan het speelgoed van je kinderen en ga zo maar verder. PVC-producten zijn immers veilig in gebruik en allesbehalve gevaarlijk voor je gezondheid.

 

Zelf PVC ramen plaatsen

Raamwinkel biedt je diverse PVC-ramen van topkwaliteit. Het Duitse merk Aluplast behoort tot de beste op de markt en de vele voordelen die het te bieden heeft zijn eindeloos en een absolute must om in huis te halen. Zo zijn onze ramen in PVC standaard zeer goed uitgerust, met veel extra mogelijke opties, waarbij stevigheid, waterdichtheid en duurzaamheid de belangrijkste troeven zijn.

Verder beschikken al onze ramen over een stalen binnenkader, dat je een jarenlang genot verzekert. Bovendien bieden de profielen een gunstige U-waarde, wat een hoge isolatiewaarde met zich meebrengt. Ideaal voor de energieprestatie van je woonst én voor je portemonnee! Onze PVC-ramen bieden je tot slot ook een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Kies je voor PVC, dan kies je namelijk voor een mix van onderhoudsvriendelijkheid, deugdelijkheid en inbraakveiligheid aan een zeer betaalbaar prijskaartje!

 

PVC-ramen van Aluplast bij Raamwinkel

Met ramen in PVC van Aluplast laat je niets aan het toeval over. Wil je de kwaliteiten zelf ontdekken? Dan kan dit in onze toonzaal. Hier kan je alle mogelijkheden voor bij je thuis ontdekken en meteen meer te weten komen, dankzij de hulp van onze medewerkers. Zij geven het gepaste advies op maat van al je wensen en je woning.

 

Je kan ons ook steeds contacteren via het telefoonnummer +32 53 85 73 59 of via het e-mailadres info@raamwinkel.be. Raamwinkel probeert je vragen zo snel mogelijk te behandelen!

http://www.raamwinkel.be/nl/pvc-ramen