Er staat binnenkort weer een barbecue op de planning met uw vriendengroep of familie. Met een grote groep is de kans altijd groot dat niet iedereen hetzelfde lust. De ene houdt van vis, de ander van vlees en weer een ander eet vegetarisch. Wanneer u gebruikmaakt van een complete BBQ aan huis, verzorgd door BBQenzo.nl, kan iedereen kiezen voor een BBQ pakket naar wens. Zo kunt u bijvoorbeeld een standaard, vegetarisch, halal of glutenvrij pakket bestellen. In totaal zijn er meer dan acht verschillende pakketten om uit te kiezen. Er zijn ook speciale pakketten voor kinderen. Elk pakket bestaat uit vijf verschillende soorten vlees, vis of vegetarische gerechten. Ook zijn alle BBQ pakketten inclusief zes verschillende salades, stokbrood en kruidenboter, vier verschillende sauzen én een bord met bestek. 

Naast een BBQ pakket kunt u ook lekkere tapas bestellen

Het mooie weer komt er weer aan en daarom wilt u zo snel mogelijk buiten eten. Geniet van het fijne weer met een gezellige barbecue. Om het u gemakkelijk te maken kunt u bij een bedrijf als BBQenzo.nl een complete BBQ aan huis bestellen. U kunt eenvoudig en snel een barbecue bestellen bij BBQenzo.nl. Naast een BBQ pakket, kunt u bij deze specialist ook nog tal van andere arrangementen bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heuse Spaanse tapas avond? Bestel een arrangement bestaande uit diverse koude en warme tapas. Heerlijk voor een gezellige borrelavond. U kunt er zelfs authentiek tapas servies bij te bestellen. En drinkt u er graag een fles goede wijn bij? Ook deze bestelt u eenvoudig bij uw tapas arrangement.

Uw complete BBQ aan huis is voorzien van alles wat u nodig heeft

Laat u volledig ontzorgen en kies ervoor om een BBQ pakket te bestellen. Zo heeft u direct alles in huis en hoeft u niet meer de deur uit. In het pakket zitten allerlei soorten vlees, maar ook de lekkerste stokbroden, salades, smeersel en sauzen horen bij een barbecue. Daarom zijn ook deze onderdeel van het pakket. Het arrangement is inclusief professionele gasbarbecue, benodigdheden voor het barbecueën, borden en bestek. Deze hoeft u na afloop van de barbecue niet schoon te maken, dat doet de specialist voor u. U ontvangt dus alles wat u nodig heeft voor een complete BBQ aan huis. Zelfs de drankjes kunnen worden verzorgd. U kunt meteen aan de slag met barbecueën en hoeft na afloop alleen maar de borden terug in het krat te zetten. Superhandig!