Categorie: Mode en Kleding

Het kopen van een nieuwe portemonnee

Als je in de markt bent voor een nieuwe portemonnee, heb je twee belangrijke overwegingen. De eerste is dat de portemonnee de juiste maat heeft om je kaarten, geld en andere informatie in te passen. Ten tweede moet het uiterlijk representatief zijn en goed bij je outfit passen.

Hieronder staan nog wat andere punten waar je aan kunt denken bij het winkelen voor een nieuwe portemonnee.

Houd een opruiming
Dat je een bepaalde hoeveelheid kaartgleuven in je portemonnee hebt, wil niet zeggen dat je ze allemaal moet vullen. Haal alles uit je portemonnee en ontdoe je van alles wat je niet dagelijks gebruikt. Al motorend door het leven is het voor ons heel gemakkelijk om een ton aan spullen op te stapelen – klantenkaarten, stempelkaarten, bonnetjes en winkelkaarten om er een paar te noemen. Als je een van deze kaarten de laatste tijd niet gebruikt hebt, moeten ze dan wel kostbare ruimte in je portemonnee innemen?

Wat zul je dragen?
Mannen hebben de neiging om elke dag dezelfde portemonnee te gebruiken, de hele dag door. Maar je zou van portemonnee moeten wisselen, afhankelijk van je kledingkeuze. Als je bijvoorbeeld een pak draagt, kan een basic billfold portemonnee die in je broekzak zit er omvangrijk uitzien. Overschakelen op een borstportemonnee die mooi in je binnenzak van je jasje kan zitten zonder de vorm van het pak te veranderen is een veel betere keuze.

Ga cashloos te werk
Nu de wereld waarin we leven meer en meer naar een cashloze maatschappij evolueert, heb je dan een portemonnee nodig die wisselgeld kan bevatten? Als je contant geld nodig hebt voor iets als een parkeermeter of uitgaven onder de minimum kaartdrempel in een winkel kan het in een jaszak gedragen worden of in een tas opgeborgen worden.

Waarom leer perfect is voor een laptoptas

Laptoptassen zijn niet altijd van leer, want er zijn ook veel modellen van vilt, nylon of polyester. Toch blijft leer het beste materiaal voor een tas, omdat de eigenschappen van de dierenhuid niet vergelijkbaar zijn met de alternatieven. Leder is extreem robuust, dus uw laptop is altijd veilig. Je hoeft niet bang te zijn dat het materiaal zal scheuren of op een andere manier zal breken. Bovendien is deze veiligheid voor een zeer lange tijd gegarandeerd, omdat leer een unieke duurzaamheid heeft. U kunt jarenlang profiteren van een hoogwaardige lederen laptoptas zonder kwaliteitsverlies. Daarnaast is het een edel en soepel materiaal dat uw businesstas een bijzondere uitstraling geeft. Maar ook het gevoel bij aanraking is uniek, want het voelt warm en comfortabel aan.

Waarom zorg belangrijk is
Zolang u uw leren laptoptas regelmatig onderhoudt, kunt u optimaal profiteren van de eigenschappen van de dierenhuid. De dunne poriën laten het leer ademen, zodat het nooit verstopt raakt in je tas. Bijvoorbeeld, als je eenmaal hebt geluncht in je zakelijke zak, zal niet de hele zak er naar ruiken. Bovendien is leer waterdicht, dus het absorbeert een deel van het water, maar laat het niet toe om in de tas te komen. Met de juiste zorg kunt u dit effect zelfs vergroten. Bovendien is leer brandvertragend en brandt het slecht. Vooral met een laptoptas zijn deze eigenschappen zinvol.

Huwelijksaanzoek plannen? Dit mag je niet vergeten

Droom je ervan om binnenkort te trouwen met de vrouw van je leven? Dan moet je natuurlijk eerst een huwelijksaanzoek. Want pas vanaf ze ‘ja’ zegt, kan je alles beginnen plannen. 

Een aanzoek doen is een heel stresserende situatie. Daarom is een goede voorbereiding cruciaal. Deze drie zaken mag je zeker niet vergeten:

1) Een mooie verlovingsring

Je mag absoluut geen huwelijksaanzoek doen zonder een mooie verlovingsring. Want daar draait het tenslotte om; na het aanzoek de ring over de vinger van je vriendin schuiven. 

Er zijn verschillende soorten om uit te kiezen. Maar wij raden aan om voor een gouden verlovingsring te kiezen, liefst met één of meerdere diamanten in. Deze ring hoeft trouwens geen fortuin te kiezen. Want er zijn al gouden modellen vanaf ca. 400 euro. 

(TIP) Breng een bezoek aan een juwelierszaak in de buurt, en koop je verlovingsring niet online. Een afbeelding is altijd anders dan het echte exemplaar. Bovendien kan je op deze manier beroep doen op het advies van de verkoopster. 

2) Een overtuigende huwelijksaanzoek tekst

De kans is groot dat je tijdens het huwelijksaanzoek heel zenuwachtig bent. Het is natuurlijk iets dat je niet elke dag doet. Om te vermijden dat je op dit cruciale moment met je mond vol tanden staat, schrijf je best op voorhand een huwelijksaanzoek tekst. Houd deze tekst kort, maar persoonlijk. En stop hem in je broekzak zodat je even kan spieken wanneer je je woorden kwijt bent. 

(TIP) Geen inspiratie momenteel? Kijk even rond op Google en je vindt direct een hele hoop leuke teksten voor een huwelijksaanzoek.

3) Een romantische locatie

In theorie zou je het huwelijksaanzoek in je living of in de tuin kunnen doen. Maar dat is niet meteen de meest romantische plek. Ga dus op zoek naar een beter plekje, zoals een gezellige B&B of een mooi plekje in het bos. Je kan ook een plaats selecteren die voor jullie een speciale betekenis heeft, zoals de locatie waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben, of jullie eerste reisbestemming. 

© 2021 Formida

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑