Formida
Image default
Woningen

Met een vastgoedstylist de juiste keuzes maken

Als u op het punt staat om een stuk vastgoed te verkopen, dan moet u zich bewust van de uitdagingen op de woningmarkt. Soms kan het heel snel gaan, maar in sommige gevallen kan de verkoop van uw pand ook wat moeizamer verlopen. Het is namelijk belangrijk dat mensen die langskomen zich meteen thuis voelen in de woning. De huidige inrichting speelt hierbij een belangrijke rol. Zo bleek uit onderzoek dat 75% van potentiële kopers niet verder kijken dan de bestaande inrichting van een huis dat ze eventueel willen kopen. Daardoor wordt hun verbeeldingsvermogen beter gestimuleerd en kunnen ze meteen enkele opties zien voor hun eigen inrichting. Maar misschien beseft u dat u al uw meubels reeds naar een nieuwe plaats heeft verhuisd. Als dit het geval is, moet u zeker beroep doen op de vastgoedstylist van IntraStijl.

Mik op het beste resultaat

Waarom is het belangrijk om zoveel mogelijk geïnteresseerden naar uw pand te trekken? Omdat dit uiteraard een positief effect heeft op de waarde van uw vastgoed, wat vervolgens betekent dat u op het einde van de rit er meer uithaalt. De vastgoedstylist van IntraStijl overloopt graag met u de verschillende leefruimtes en kijkt naar de troeven van uw woning. Heeft u grote ramen die veel lichtinval brengen? Of heeft u een prachtige vloer liggen? Dit zijn allemaal elementen waarop deze specialist kan inspelen. Met een goede interieurstyling haalt u namelijk het maximale uit deze troeven. Dat kan met behulp van eigen meubels, maar u kunt evengoed luxe of kartonnen meubels huren bij IntraStijl. Tegen een vast tarief beschikt u zo over prachtig meubilair dat indruk maakt op elke bezoeker.

Maak zeker een afspraak

Als dit allemaal als muziek in de oren klinkt, moet u zeker niet twijfelen om contact op te nemen met deze onderneming. Zij kijken wanneer er zo snel mogelijk een vastgoedstylist kan langskomen om u tips en instructies te geven over hoe u uw pand in een volledig nieuw daglicht plaatst. Neem contact met hen op en vraag naar meer informatie over deze dienstverlening.

https://www.intrastijl.be/