Formida
Image default
Winkelen

Lingerie en nachtkleding van deze gezellige speciaalzaak

Lingerie Krislyne is een gezellige speciaalzaak in Dilbeek, in de regio Groot-Bijgaarden, die niet alleen lingerie verkoopt, maar eveneens nachtgoed. De vriendelijke eigenaressen van de winkel bieden hun expertise aan iedereen die langskomt. Dankzij hun vele jaren ervaring weten ze namelijk perfect hoe een bh hoort te zitten. Ook voor stijladvies voor je nieuwe pyjama zit je bij hen goed.

Welke merken bieden zij aan voor nachtkledij?

In een lingerie speciaalzaak vind je nog zoveel meer dan de fijne bh’s en comfortabele sport bh’s. Zo bieden ze in hun winkel in Dilbeek bijvoorbeeld ook nachtkleding aan voor het hele gezin. Van de allerkleinsten tot de ouders, iedereen vind wel een leuke pyjama voor zowel de zomer als de winter. In de koude wintermaanden wil je misschien wel met het hele gezin gezellig in een onesie zitten. Terwijl je in de zomer eerder een comfortabele short en T-shirt neemt. Om ervoor te zorgen dat iedereen iets vindt dat past bij zijn of haar stijl, biedt deze speciaalzaak voor lingerie en nachtkleding heel wat verschillende merken aan. Houd jij dus van het bekende merk Woody met hun schattige diertjes en zachte stoffen? Of ga je voor een elegante zijden pyjama van Simone Pérèle. Ook andere merken zoals Cyell, Canat en Alice et Maman mogen uiteraard niet in het lijstje ontbreken. Zo is er voor ieder gezin, weer en stijl wel iets te vinden. Ben je toch nog niet zo zeker en twijfel je bijvoorbeeld tussen twee prachtige, maar zeer verschillende pyjama’s? Dan helpen de vriendelijke medewerkers van Lingerie Krislyne je graag verder met het nodige advies.

Ontdek alle kledingstukken uit hun aanbod

Of je nu langsgaat bij deze speciaalzaak om lingerie of nachtkleding te kopen, je wandelt steeds buiten met een gepast kledingstuk. Ontdek ook zeker de badmode en andere accessoires die zij ter beschikking hebben in hun ruime winkel. Bij vragen over hun vele producten neemt u het best telefonisch contact met hen op!