Categorie: Kamers en ruimtes

Een stoere, moderne vloer in je woning?

Wil je een stoere en onderhoudsvrije vloer in bijvoorbeeld je keuken of woonkamer? Overweeg dan eens een gietvloer. Van Hollandse Bodem is de specialist van midden-Nederland als het gaat om het laten leggen van een stoere, moderne gietvloer in je woning (What’s in a name!) Als je op zoek bent naar een moderne, onderhoudsvrije vloer voor je keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer of kinderkamer ben je van harte welkom in de ruime showroom van 200m2 in Gorinchem (Zuid-Holland aan de A27 en A15 in het midden van Nederland). De showroom van Van Hollandse Bodem vind je in Het Open Huis aan de Newtonweg, het designcentrum van Gorinchem en omstreken.

De vakmensen van Van Hollandse Bodem zijn echte specialisten. Het gieten van een dergelijke vloer in een woning vergt namelijk vakkennis en is wat anders dan even een vloertje gieten in een bijvoorbeeld een werkplaats of garage.

De kosten die Van Hollandse Bodem hanteert worden bepaald door een aantal factoren. Allereerst het materiaal dat gebruikt wordt. De gietvloeren van Van Hollandse Bodem zijn van de hoogste kwaliteit en scheuren of verkleuren niet.

Een andere factor die bepalend is voor de kosten van een gietvloer is de ondergrond. Sommige ondergronden zijn zeer geschikt voor het leggen van een gietvloer, voor andere ondergronden is het noodzakelijke deze te behandelen voor de gietvloer gelegd kan worden.

De derde factor, die de prijs van een gietvloer bepaalt is uiteraard arbeid afhankelijk van de toepassing. Een gietvloer voor in je garage vergt wat minder lagen qua afwerking dan bijvoorbeeld een gietvloer voor de woonkamer. Een kwalitatieve gietvloer voor een woonkamer bestaat al snel uit 4 lagen waardoor de mensen van Van Hollandse Bodem dus ook 4x terug moeten komen.

Uiteraard is een combinatie met vloerverwarming ook mogelijk en kunnen de gietvloeren op vrijwel iedere ondergrond gelegd worden.

https://gietvloer-wand.nl/

Inspirerende woonideeën en inrichting advies

Er zijn enorm veel mogelijkheden om je huis leuk en gezellig in te richten en dit natuurlijk altijd tot betrekking tot jouw eigen smaak! Verschillende ruimten in en om het huis verdienen elk een eigen stijl, met bijbehorende meubels, wand- en vloerbedekking. Vergeet ook vooral de verlichting niet! Verlichting is essentieel onderdeel van het geheel die je interieur kan maken of breken.

Inspirerende ideeën en adviezen

Op zoek naar een nieuw interieur, wooninspiratie en tal van leuke woonwinkels? Op ‘hierisalleswonen’ is een groot aantal woontips voor je verzameld onder één dak en kun je volop impressies opdoen voor het inrichten van huis én tuin! Bekijk de verschillende voorbeelden van woon en interieurstijlen voor het gehele huis of net voor die ene specifieke kamer. Dit allemaal voor jou verzameld op een overzichtelijke website met een groot scala aan woonideeën bij elkaar!

Creëer een unieke inrichting met persoonlijke accenten

De weblog heeft ook een inspirerende DIY (do it yourself) pagina met tal van leuke en handige doe-het-zelf tips. Vaak kun je met een beperkt budget met slimme handigheidjes je interieur een verrassende metamorfose laten ondergaan. Het gaat vaak om de kleine accenten die het verschil maakt en dat hoeft dan ook niet altijd veel te kosten. Het is daarnaast ook nog eens leuk om zelf wat in elkaar te knutselen en het resultaat geeft je ook nog eens een extra blij en trots gevoel. 

De leukste interieurwinkels, verzameld onder één dak

Hierisalleswonen heeft ook alvast de allerleukste woonwinkels in heel Nederland voor je bij elkaar verzameld. Na alle steden plus dorpen te zijn afgegaan hebben zij zo de beste interieurwinkels plus woonboulevard voor jou verzameld op één overzichtelijke pagina. Met handige zoekfilters heb je zo jouw inrichting bij elkaar gevonden, zonder zelf stad en land te hoeven afstruinen. De meest unieke en bijzondere woon- en decoratie winkels, allemaal bij elkaar! 

https://www.hierisalleswonen.nl

Je eigen werkplekje

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat bedrijven flex werken. Hierbij werkt iedereen in dezelfde ruimte en heeft tevens niemand een eigen bureau. Je kunt dus zitten waar dat voor jou die dag het beste uitkomt. Toch blijkt uit de praktijk vaak dat we snel de voorkeur geven aan dezelfde werkplek, omdat we deze plek ons eigen maken. Toch blijkt uit onderzoek dat een eigen werkplek hebben over het algemeen ook beter is. Een goede werkplek ondersteund bijvoorbeeld de productiviteit, echter wordt dit vaak vergeten door werkgevers. Zij willen het liefste zo goedkoop mogelijk uit zijn bij de aanschaf van kantoormeubelen. Toch blijkt uit onderzoek dat dit niet altijd verstandig is. De productiviteit van een medewerker wordt door veel dingen bepaald, zoals bijvoorbeeld de werkdruk, het klimaat, de collega’s, de werkzaamheden, maar ook de werkomgeving en de werkplek van een medewerker. Deze laatste twee worden hierbij vaak vergeten. Een goede houding aan je bureau is erg belangrijk voor een fijne werkplek en omdat iedereen anders is; groter, kleiner, smaller, breder, is een ergonomische bureaustoel en een in hoogte verstelbaar bureau een echte must have voor het bedrijf. Hierdoor kunnen medewerkers de juiste werkhouding aannemen en kan eventueel verzuim naar aanleiding van lichamelijke klachten worden verminderd of vermeden. Wanneer bedrijven geen aandacht besteden aan de kantoormeubelen, kunnen medewerkers bijvoorbeeld nek klachten krijgen van het te veel omhoog of omlaag kijken naar het computer scherm. Als het bureau te hoog is, kunnen medewerkers ook last krijgen van te hoog gespannen schouders of wanneer het bureau te laag is, kan men met zijn/ haar knieën tegen het bureau blad aankomen. Dit lijken onschuldige dingen, maar op de lange termijn kan dit tot serieuze klachten lijden. Het is daarom belangrijk goed na te denken over kantoormeubilair, zodat de vitaliteit en productiviteit binnen een bedrijf hoog blijft.

https://www.bnrkantoor.nl/

Slechte nachtrust onder jongeren

Uit onderzoek is gebleken dat jongeren steeds slechter gaan slapen. Een slechte nachtrust kan op lange termijn hele slechte gevolgen hebben op onze gezondheid. Het is daarom heel belangrijk om er goed op te letten dat we zo goed mogelijk in de avond uitrusten. Ouderen slapen wel iets beter maar ook onder dit segment wordt er steeds slechter geslapen. Er zijn verschillende oorzaken voor de slechte nachtrust van de jongeren.

Jongeren doen steeds meer aan het zogenaamde bingewatch. Bingwatch wil zeggen dat er in lange sessies naar een serie wordt gekeken. Vooral door het toenemende aantal gebruikers van Netflix kijken steeds meer jongeren aan een stuk door naar een serie. Jongeren doen dit vooral voor het slapengaan. Vaak staat Netflix aan voor het slapen gaan om alsnog die laatste serie te checken. Het fenomeen bingewatcht zorgt voor veel slapeloze nachten onder de jongeren is onlangs uit een onderzoek naar voren gekomen. Door naar een verlicht scherm te kijken vallen we moeilijker in slaap.

Daarnaast hebben jongeren een zeer dynamische leven. Een leven waar een dagindeling eigenlijk weinig continuïteit kent. Vaak worden er nachten doorgehaald en vervolgens eigenlijk hele dagen uitgeslapen. Een goede slaaprust krijgen blijft heel lastig. Door de digitalisering van de wereld is het heel verleidelijk om eigenlijk tot in het midden van de nacht door te gaan op ons mobiel. Het is echter toch wel echt aan te raden om twee uur voordat we gaan slapen de telefoon weg te zetten. Het is eigenlijk nog meer aan te raden om gewoon een boek te lezen voor het slapen gaan. Dit werkt eigenlijk het beste.

Een goede matras kan ook een positieve bijdrage leveren aan een goede nachtrust. Een goede matras is heel belangrijk voor een goede nachtrust. Een matras kan makkelijk besteld worden op just-dream.nl. Zij leveren het ook gratis bij je thuis.

https://www.just-dream.nl/

© 2021 Formida

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑