Formida
Image default
Hobby en vrije tijd

Iets te vieren? Zorg voor leuke paw patrol of gender reveal versiering!

Wanneer u iets te vieren heeft, mag versiering en een feestelijke aankleding van de feestlocatie niet ontbreken. Natuurlijk kunt u dan naar de winkel gaan en wat vlaggetjes en andere slingers halen, maar dat is erg standaard. Wat dacht u van originele paw patrol versiering of unicorn feestartikelen? Of kleedt de feestruimte helemaal aan in de stijl van het thema van het feest. Bent u in verwachting? Houdt dan een gender reveal party, dat is tegenwoordig helemaal hip! Met gender reveal versiering kleedt u de feestlocatie helemaal in stijl aan.

Hippe feestartikelen en versiering voor het aankleden van uw feestlocatie

Paw patrol versiering, unicorn feestartikelen… tegenwoordig is de aloude vlaggenlijn niet altijd goed genoeg. Maar wat houden al die trends eigenlijk in? Want bij die thema’s kunt u zich wellicht niet altijd wat voorstellen. Veel feestversiering heeft tegenwoordig te maken met een karakter uit een film of serie en soms ook met verschillende karakters. Dit is het geval bij paw patrol versiering. Paw patrol is een animatieserie voor kinderen die gaat over het 10-jarige jongetje Ryder, die reddingshonden opleidt. Er zijn diverse honden in de serie, zoals een politiehond, een brandweerhond en een zeepatrouillehond. Samen beleven zij allerlei avonturen.

Gezellig en spannend: een gender reveal party met bijpassende versiering

U verwacht een kindje. Een leuke, maar ook spannende tijd. U vraagt zich af wat u allemaal meemaakt met uw kindje, en natuurlijk of het gezond zal zijn. Maar ook leuk om te weten: wordt het een jongetje of meisje? Om dit op een leuke manier wereldkundig te maken, houden veel mensen die in verwachting zijn een gender reveal party. Gezellig met vrienden en familie samenkomen en toewerken naar een spannend moment: het bekendmaken van het geslacht van de baby. Vaak gebeurt dit met het aansnijden van een taart, die aan de binnenkant roze of blauw gekleurd is. Natuurlijk hoort hier ook passende versiering bij. Daarom heeft Daily Style verschillende leuke gender reveal versiering, zoals vlaggetjes, party poppers, ballonnen, bekers en zelfs snoepjes. Ook unicorn feestartikelen zijn leuk voor een gender reveal party.