Categorie: Huishouden en schoonmaak

Minder kalk met een anti kalk magneet

Minder kalk op uw kranen en douchewand ?

Wie wil er niet minder kalkafzetting op de kranen, bad en douchewand ? Dat is dan minder schoonmaken en zorgt voor een langere levensduur van uw apparaten. Als u minder hoeft schoon te maken geeft u dus minder geld uit aan schoonmaakmiddelen en bespaart dus veel geld en tijd maar het is ook nog naast dat het goed is voor uw portemonnee goed voor het milieu.

In apparaten zoals vaatwassers en wasmachines zitten verwarmingselementen die snel verkalken. Als daar minder kalk op zou zitten zou het apparaat sneller en beter verwarmen en dus minder stroom verbruiken. Ook hoeft u minder schoonmaaktabletten, zout en glansmiddel te gebruiken wat allemaal weer beter is voor het milieu en portemonnee.

Een anti kalk magneet zou een oplossing kunnen zijn. Na enkele maanden zie u al resultaat. Dit is bijvoorbeeld zichtbaar in uw badkamer doordat er minder kalkafzetting zichtbaar is op de kranen en douchewand.

De anti kalk magneet polariseert het water wat ervoor zorgt dat de kalkdeeltjes in het water niet kunnen samenklonteren en de kans krijgen zich te hechten aan uw kraan, verwarmingslement e.d. en daarna mee spoelen door de kraan in het afvoerputje. Zeer eenvoudig maar effectief.

Een anti kalk magneet kan eenvoudig zelf door de consument worden aangebracht om de leidingen. Dit meestal met het meegeleverde bundelbandje in slechts enkele minuten tijd.

Meer informatie over anti kalk magneten? Kijk eens op de website van ElektrischeBoiler.EU

https://elektrischeboiler.eu/Accessoires/anti-kalk

De WitgoedReparatieCentrale.nl voor snelle witgoed reparatie!

Uw wasmachine begint meer lawaai te maken en uw wasgoed komt ook niet zo schoon uit de machine als u zou willen. U vraagt zich af of het zinvol is om uw machine eens goed na te laten kijken door een witgoedmonteur, of dat u misschien beter een nieuwe machine kunt kopen.

Diagnose en reparatie

Als u een van onze ervaren monteurs laat komen kan hij in korte tijd zien wat er met uw machine aan de hand is. Door zijn ervaring kent hij alle machines, en heeft kennis van zwakke punten van ieder merk en type. Onze monteurs zijn er niet op uit om u op kosten te jagen, maar zullen u eerlijk vertellen of uw machine het nog wel waard is om te repareren, of dat u misschien toch beter een nieuwe machine kunt aanschaffen. U betaalt voor een diagnose altijd een standaard laag tarief van € 45,–. Mocht u toch besluiten om uw machine te laten repareren door onze wasmachine monteur Amsterdam, dan wordt dit bedrag van de rekening afgetrokken.

Hulp op afstand

Wist u dat u ook op afstand hulp kunt krijgen van een van onze handige monteurs? Als u beschikt over een smartphone, tablet of laptop dan kan er eventueel via Skype of Facetime een monteur met u meekijken naar het probleem. Vaak zien onze vakmannen op afstand al precies wat eraan kan schelen en kunnen ze u helpen met tips en trucs. Mocht u toch liever een monteur langs laten komen, dan kan dat uiteraard ook.

Voordelige tarieven

Wasmachine reparatie Rotterdam van uw machine hoeft niet veel geld te kosten! De hoogte van de rekening wordt deels bepaald door het merk van uw wasmachine. U zult begrijpen dat vervangende onderdelen van een A-merk machine, duurder zijn dan onderdelen voor een b-merk wasmachine. Ook is de ene machine makkelijker open te maken dan de andere machine. Een sluitende prijsopgave vooraf is voor ons dan ook lastig te maken. Een indicatie kunnen we u wel geven.

Natuurstenen vloer reinigen

Een natuurstenen vloer is de perfecte keuze wanneer je voor een duurzame vloer wil kiezen. Een natuurstenen vloer kan namelijk levenslang meegaan en je hoeft het nooit te vervangen als je het goed onderhoud. Goed onderhoud is belangrijk want alles gaat uiteindelijk kapot als je er niet goed voor zorgt.

Een goed onderhoud van natuurstenen vloer begint bij het reinigen. Een natuurstenen vloer reinigen is niet hetzelfde als met een gewone vloer of zoals een laminaat vloer. Het natuurstenen vloer reinigen gaat heel makkelijk maar je moet het wel juist aanpakken. Het middel voor natuurstenen vloer reinigen mag absoluut geen zuur bevatten. Wat in veel schoonmaakmiddelen zit en soms doen mensen zelf een beetje citroensap in het water. Dit is iets wat je nooit moet doen omdat natuursteen niet goed tegen zuur kan. Zuur is dan ook heel slecht voor een natuurstenen vloer.

Het is het beste om het met lauw water te reinigen. Hierbij moet je zorgen dat het enkel vochtig is en niet nat. Water gaat namelijk ook in natuursteen zitten en dit is ook niet goed. Zorg dus enkel dat je met een vochtige dweil aan de slag gaat en niet een natte. Je kunt op de onderstaande sites meer leren over natuurstenen vloer reinigen.

Poetshulp met Dienstencheques

Ongeveer een jaar geleden voelde ik me niet al te best. Ik heb een drukke job als zelfstandige, daarnaast een huishouden te runnen en ik wil ook nog regelmatig tijd vrijmaken voor het sociale leven onder vrienden. Dat werd me allemaal te veel, dus ik moest op zoek naar een oplossing als ik er niet helemaal onder door wilde gaan. Via het internet kwam ik terecht bij Group-f, een bedrijf dat poetshulp met dienstencheques aanbiedt. Ik nam contact op en werd meteen goed geïnformeerd over het concept van dienstencheques, een werkwijze die me meteen aansprak.

Sindsdien heb ik 6 uur per week een huishoudhulp die bij ons thuis komt poetsen en strijken. De dienstencheques zijn voordelig in aankoop en fiscaal aftrekbaar, dus al bij al betaal ik minder dan 7 euro per uur. Ik betaal mijn huishoudhulp 1 dienstencheque per uur. Geen gedoe met geld en een makkelijk te berekenen systeem. De dame die bij ons thuis komt poetsen werd zorgvuldig geselecteerd door Group-f. Ze is betrouwbaar, komt altijd stipt op tijd en doet haar werk grondig en met de glimlach.

Ik hoef me geen zorgen te maken om haar alleen te laten in mijn huis, want ik weet dat ze niet in mijn persoonlijke spullen zal neuzen. Dankzij deze hulp heb ik terug heel wat ademruimte gekregen. Ik heb een stuk meer vrije tijd, die ik kan doorbrengen met mijn gezin, vrienden en familie, en ik kom altijd thuis in een proper en fris huis.

http://www.group-f.be/dienstencheques/poetshulp-met-dienstencheques

© 2021 Formida

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑