Formida
Image default
Bouwen en verbouwen

Hoe herken je een goede loodgieter

Je hebt een loodgieter nodig, maar per regio zijn er talloze loodgieters waar je uit kan kiezen. Maar hoe herken je een goede loodgieter? Dat wordt in deze blog besproken. Zoek jij een goede loodgieter? Lees dan vooral door.

Erkend loodgietersbedrijf

Bijna niemand die een loodgieter zoekt kijkt of de loodgieter wel erkend is. En geeft de klus zo weg aan een niet erkend loodgietersbedrijf. Veel mensen staan er niet eens bij stil of de loodgieter erkend is. Een erkende loodgieter wordt gekeurd op de verrichte werkzaamheden, omgang met materialen, gereedschappen en op overige producten. Zoals u leest is een erkend loodgietersbedrijf sterker in gereedschappen en materialen tevens is een erkend loodgietersbedrijf sterker in het uitvoeren in het verhelpen van uw probleem.

Een loodgieter heeft een opleiding gevolgd

Een goede loodgieter heeft verstand over het beroep, en heeft zich niet tot loodgieter benoemd zonder opleiding. Wat veel gebeurt is dat een loodgieter zich aanmeldt bij het KvK als loodgietersbedrijf maar dan heeft hij enkel zijn eigen ervaring. Een niet erkend loodgietersbedrijf zal over het algemeen minder secuur aan het werk gaan, dan een erkend loodgietersbedrijf.

24/7 bereikbaar

Een goed loodgietersbedrijf is 24/7 bereikbaar voor elke loodgietersklus. Dat is erg fijn mocht u een verstopping of een lekkage ondervinden na de normale sluitingstijd.

Reviews

Ervaringen van andere mensen geeft u een beeld van de specialiteiten van de desbetreffende loodgieter. Doormiddel van Google Reviews kunnen andere mensen hun ervaringen delen over het bedrijf, zodat u een inzicht krijgt over het loodgietersbedrijf. Heeft u een goed gevoel bij dit bedrijf en is het een erkend loodgietersbedrijf? Dan heeft u een goede gevonden.

Gaat pas weg wanneer de klus geklaard is

Een goede loodgieter gaat pas weg wanneer de klus geklaard is en laat u niet zitten met uw probleem! Een goede loodgieter laat u ook het gemaakte werk zien en laat ook zien wat de reden was waardoor de verstopping is veroorzaakt.

Een goede loodgieter werkt veilig

Als een loodgieter in contact komt met water en elektriciteit is dit voor u en de loodgieter geen veilige situatie. Erg belangrijk is dat de loodgieter de situatie goed kan inschatten en een veilige omgeving creëert.

Een goede loodgieter is sociaal

Een goede loodgieter is niet vies van een praatje maken. Een loodgieter moet goed advies kunnen geven over welke cv-ketel het beste bij u past of waarom hij langer nodig heeft dan afgesproken. Een goed gesprek kunnen voeren geeft duidelijkheid voor beide partijen over de gemaakte afspraken.

 

http://loodgietersbedrijf-amsterdam.nu

Gerelateerde artikelen

Steigerhout Loungeset

UItvoeren van een bouwkundige keuring in Den Haag

Een grote droom van elke man