Categorie: Gereedschap

schroeven en lijmen met BNV

Herkent u dit? U bent een kamer in uw huis aan het verbouwen en heeft bindingsmaterialen nodig. Dus u gaat naar de winkel, koopt schroeven bij een bouwmarkt, dan moet u naar een compleet andere winkel voor uw koppelingen en dan weer naar een andere winkel voor uw handgereedschappen! Niet alleen onhandig maar ook super tijdrovend! Dit probleem stopt vandaag, dankzij BNV tools! BNV tools is de ideale website voor al uw verschillende bouwartikelen. Met ons uitgebreide assortiment kunt u nu alles met elkaar verbinden. En misschien nog handiger, u kunt het doen vanuit het comfort van uw eigen huis!

Iets vastzetten in gips? Geen punt! Met onze Grabber gipsplaatschroeven is dit in slechts enkele seconden gedaan. Grabber is de grootste gipsplaatschroeven producent van de wereld. Deze schroeven zijn van bijzonder goede kwaliteit en gaan erg lang mee. De constante scherpe punt van deze schroeven en de dubbele spoed zorgt voor supersnel indraaiwerk. Daarbij bevatten de verpakkingen geen gruis om te voorkomen dat de gebruiker van deze schroeven last krijgt van metaalsplinters. Negen van de tien verbouwers raadt grabbers gipsplaatschroeven aan simpelweg omdat deze gebruikersvriendelijk zijn en van enorm goede kwaliteit!

Toch liever lijmen dan schroeven? Ook dit is voor BNV tools geen probleem. Neem bijvoorbeeld is een kijkje bij onze high tack producten. dit is hoogwaardige professionele constructie- en montagelijm met een ontzettend hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie, die onder invloed van luchtvochtigheid uithardt tot een sterk, duurzaam en ook elastisch rubber. Deze lijm is permanent elastisch, niet corrosief en hecht op de meeste ondergronden (zelfs op vochtige ondergronden).

Om het kort samen te vatten, BNV tools biedt een uitgebreid assortiment met de beste bindingsmaterialen voor iedere soort ondergrond voor iedere soort klus. En daarbij kunt u alles bestellen van uw eigen huis!

Nieuwsgierig naar wat wij aanbieden? Bezoek snel onze website https://www.bnvtools.nl/ als u nog vragen heeft of opzoek bent naar advies kunt u ons altijd mailen! Ons email adres staat ook op de site.

https://www.bnvtools.nl/

Voordelen van een gereedschap kruiwagen

Waarom een gereedschapskruiwagen kopen? Ben je op zoek naar een plaats waar je al je gereedschap in één keer kwijt kunt? Of zoek je naar een manier om je gereedschap makkelijk te transporteren? Dan is een gereedschapskruiwagen de ideale keuze voor al je buitenactiviteiten. Dit soort kruiwagen is feitelijk een stevige metalen bak op een frame met wielen. Deze kruiwagen kopen, biedt een oplossing voor sloddervossen of is net ideaal voor zij die alles graag netjes houden. In dit artikel geven we je een overzicht van de belangrijkste voordelen. 

Al je materiaal op één plaats

Gedaan met rondslingerende hamers, schroevendraaiers of eender welk materiaal. Als je in de bouwsector werkt, maak je zeker en vast gebruik van heel wat verschillende gereedschappen. Met een gereedschapskruiwagen kun je al dat materiaal op één plaats opbergen. Je kunt ook een kruiwagen kopen met lades als je graag je gereedschap netjes wil sorteren. Uiteraard is het gebruik van een gereedschapskruiwagen niet enkel handig in de bouwsector maar ook bij heel wat ander soort werk of hobby’s buitenshuis zoals tuinieren, dierenverzorging of het opbergen van speelgoed. 

Makkelijk en veilig gebruik

Door een ingebouwde veer in het deksel is de kruiwagen erg gebruiksvriendelijk. Zo zal het deksel nooit dichtklappen wanneer je het materiaal in de bak legt of het er net uithaalt. Je zal je werk efficiënter en ordelijker kunnen uitvoeren. Bovendien kun je tijdens slechte weersomstandigheden met het deksel al je klusmateriaal proper en droog houden. Als je de kruiwagen na het gebruik op je werkplaats laat staan, heb je ook de optie om deze met een hangslot af te sluiten. Zo beveilig je je materiaal ook nog eens tegen diefstal. 

Handig transport voor je gereedschap

Een gereedschapskruiwagen is ideaal als je vaak op en neer moet lopen met al je materiaal. Afhankelijk van het terrein waar je klust, kun je kiezen voor verschillende modellen. Voor terreinen met een redelijk vlakke ondergrond is een kruiwagen met één wiel al geschikt. Bovendien kun je kruiwagens met één wiel makkelijker manoeuvreren en in bochten draaien. Werk je op een ruw terrein of verplaats je erg zwaar gereedschap? Kies dan een kruiwagen met twee wielen voor meer stabiliteit. Wanneer je werkt op ruwe terreinen en de kruiwagen erg frequent gebruikt, is het belangrijk dat je kijkt naar de bandenkwaliteit en kiest voor een sterk velg. Als je de kruiwagen minder regelmatig gebruikt, is de aankoop van eentje met zachte banden ook een prima keuze.

Wilt u een gereedschap kruiwagen kopen? Bestel dan direct bij kruiwagen.nl.

https://kruiwagen.nl/gereedschap-kruiwagen.html

Waarvoor dient een Makita accu BL1415?

Wat zijn de redenen om voor een Makita accu bl1415 te kiezen? Als je veel met accugereedschap werkt, dan weet je waarschijnlijk al dat het erg belangrijk is om een goede accu te hebben. Een voorbeeld van zo’n accu is de Makita accu bl1415. Helaas kunnen nieuwe en originele accu’s erg prijzig zijn. Je koopt tenslotte wel een accu van Makita, een bekend merk op het gebied van gereedschap. Voor bekende merken betaal je altijd wat meer dan voor minder bekende merken. Je kan er daarom ook voor kiezen om een replacement te kopen. Een replacement is dus een vervangende accu voor de originele Makita accu bl1415. De reden dat mensen voor een replacement kiezen is dat deze veel goedkoper zijn. Het verschil in prijs komt niet door de kwaliteit. Vaak denken mensen dat als ze meer betalen, dat ze daar ook een beter product voor terugkrijgen. Dat hoeft niet per se het geval te zijn. Veel merken laten je namelijk betalen voor hun merknaam, maar dat heeft verder niet zoveel met het product zelf te maken.

Vervangende accu voor Makita accu BL1415

Een replacement is een namaak van de Makita accu bl1415. Deze accu’s hebben dus geen merk, maar de onderdelen komen wel grotendeels overeen. De cellen van deze accu’s worden bijvoorbeeld geleverd door vooraanstaande fabrieken. Dit doen ze om de kwaliteit van de replacements te waarborgen. Zij willen tenslotte ook een goed product afleveren zodat mensen voortaan bij hen een nieuwe accu kopen. Bij het kopen van ene replacement van de Makita accu bl1415 loop je geen enkel risico. Je kan bijvoorbeeld de accu retourneren als deze je niet bevalt. Ook krijg je garantie, waardoor je gewoon een nieuwe accu krijgt als de oude defect is geraakt. Tevens betaal je op een veilige manier. Als je vragen hebt over de Makita accu bl1415 kan je altijd contact opnemen met de eigenaar van de webshop.

Voordelen van een Makita accu replacement

Wat zijn de voordelen van een Makita accu replacement? Als je in de bouw werkt of als je zelf regelmatig klussen uitvoert, dan weet je waarschijnlijk wel dat Makita één van de beste merken is. Veel mensen kiezen voor het accugereedschap van Makita zodat ze geen last hebben van kabels. Het is natuurlijk onhandig als meerdere mensen met een verlengsnoer moeten werken. Dankzij een accu kun je meerdere uren gebruik maken van een bepaald gereedschap zonder dat jij of een ander daar last van heeft. Het enige nadeel van Makita is dat de accu’s nogal prijzig zijn. Uiteindelijk zal een accu minder goed werken of defect gaan, waardoor je een nieuwe Makita accu zal moeten kopen. Om de kosten te drukken kun je ervoor kiezen om een Makita accu replacement aan te schaffen.

Makita accu aanschaffen?

Deze accu is zo ontwikkeld dat deze perfect aansluit bij een Makita accumachine, maar de kosten liggen veel lager. Je betaalt namelijk alleen voor het product en niet voor het merk. Daarnaast kan het zelfs zo zijn dat een Makita accu replacement langer meegaat dan een originele accu. Dit komt doordat de replacement accu’s een hogere capaciteit hebben. Je slaat dus twee vliegen in één klap, want je betaalt minder maar je krijgt er meer voor terug. De Makita accu replacement kan opgeladen worden met de originele oplader. Je hoeft dus geen nieuwe oplader aan te schaffen. Een ander voordeel is dat je de Makita accu replacements in grote aantallen kan bestellen. Vaak kun je dan een staffelkorting krijgen. Dat houdt in dat de prijs per product lager wordt naarmate je meer accu’s bestelt. Je kan ze tegen een voordelige prijs een groot aantal accu’s aanschaffen. Dit is ideaal voor een bouwbedrijf waar veel gebruik wordt gemaakt van accugereedschap. Zo heb je altijd een Makita accu op voorraad.

https://www.accu-machine.nl/accus/accu-voor-makita/

Verstekzagen en hun functie

Iedereen heeft wel eens gehoord van een verstekzaag, maar wat een verstekzaag nou precies te bieden heeft weten veel klussers niet. In dit artikel gaan we wat vertellen over verstekzagen en hun functies. Het is namelijk zo dat verstekzagen weer zijn onder te verdelen in radiaalzagen en afkortzagen. We vertellen niet alleen waarom de verstekzaag de verzamelnaam is voor een radiaalzaag en afkortzaag. Ook geven we kort in een samenvatting weer wat een radiaalzaag inhoudt en waarom een afkortzaag zo populair is. Zo krijgt u als lezer op een snelle manier meer inzicht in de functie van verstekzagen.

Wat is een verstekzaag?

Een verstekzaag is zoals hierboven aangegeven een verzamelnaam voor zaagmachines als de afkort- en radiaalzaag. Een verstekzaag heeft als de functie, zoals de naam al zegt, het afkorten van werkstukken. Dit gebeurt niet zoals bij een cirkelzaagtafel door middel van een zaagblad die in de tafel is gemonteerd, maar door een zaagtafel die in een bewegende arm hangt. Het cirkelzaagblad is te bewegen in een verticale als zowel horizontale richting (dit verschilt per type). Hieronder geven we een korte beschrijving van beide zaagmachines:

Radiaalzaag

Een radiaalzaag is een zaagtafel waarboven een arm bevestigd met verstelbaar cirkelzaagblad. Dit zaagblad wordt aangedreven met een motor. Door menselijke arbeid is het zaagblad zowel in verticale als horizontale richting te bewegen. Zo kan een bredere zaagsnede in dwarsdoorsnede worden gemaakt. Ook is het bij een radiaalzaag mogelijk om het zaagblad van boven gezien negentig graden te draaien. Hierdoor kan ook in lengterichting worden gezaagd.

Afkortzaag

Een afkortzaag is verkrijgbaar met zowel een verstek- en trekfunctie. Dit betekend dat die niet alleen in een verticale richting te bewegen is (verstekfunctie), maar ook in horizontale richting (trekfunctie). Dit is benodigd om grotere werkstukken in dwarsdoorsnede door te kunnen zagen. Het lijkt heel erg op een radiaalzaag, maar een radiaalzaag heeft een nog grotere zaagbreedte.

 

http://www.cirkelzaagkopen.nl/verstekzaag

© 2021 Formida

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑