De meeste mensen zijn er van overtuigd dat een elektrische verwarming of straalkachel een aanslag op de portemonnee is. Vroeger was dit misschien het geval, maar de kachels van Heat Save zijn dusdanig modern dat u geld overhoudt! De elektrische verwarmingen van Heat Save kunnen de energiekosten zelfs halveren.

Bijverwarming of hoofdverwarming

Heat Save heeft twee soorten elektrische verwarmingen, geschikt als bijverwarming of hoofdverwarming. Beide modellen geven doelgerichte warmte en verwarming de ruimte binnen enkele minuten. De kachels zelf worden nooit te heet en zijn dus volkomen veilig, ook voor huisdieren of kinderen. Een aansluiting op de centrale verwarming in niet nodig enkel een stekker in het stopcontact. De kachels zijn onderhoudsvrij en voorzien van 10 jaar garantie.

Kwartsbuizen en Batirad

De straalkachel die geschikt is als bijverwarming is voorzien van kwartsbuizen. De hoofd verwarming is voorzien van Batirad technologie, waarbij u de verwarming maar 1 uur aan hoeft te zetten en 4 uur kunt genieten van heerlijke warmte. Goed voor het milieu en de portemonnee! U kunt kiezen voor een wandmodel of een verrijdbare kachel. Wilt u meer informatie over de veilige en energiezuinige kachels van Heat Save? Neem dan eens een kijkje op de website of bel met: 0168 – 389 333.

http://www.heatsave.nl/