Formida

De laatste trends vold je via Formida

Categorie: Duurzaam en gezond wonen

C-Bèta: werkplekken in omgeving Amsterdam

Op zoek naar een bijzondere en unieke evenementenlocatie? Wij van C-Beta bieden naast evenementen ook werkplekken in Hoofddorp aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Werkplekken in omgeving Amsterdam

De hedendaagse arbeider heeft tegenwoordig niet veel meer nodig dan een kop koffie, een laptop en een goede internetverbinding. Toch is elke dag werken in dezelfde kantooromgeving niet goed. Doorbreek de sleur en kom werken op een unieke locatie in de buurt van Amsterdam. De werkplek roept inspiratie op en geeft net dat beetje extra. Bijvoorbeeld mede-flexwerkers! WIj bieden namelijk niet alleen een flexibele werkplek, maar ook een ontmoetingsplek voor ondernemers in de buurt van Amsterdam. Deze circulaire werk- en ontmoetingsplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving en de mensen. Ons uitgangspunt? Zo min mogelijk gebruik maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan.  Je ontvang je gasten bij één van de meest bijzondere evenementenlocaties in Nederland, waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Op zoek naar een werkplek in Amsterdam? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag met u de mogelijkheden door. 

evenementenlocatie Amsterdam

Bij C-Bèta kun je terecht voor kleine vergadering of een grote bijeenkomsten, wij zijn een unieke evenementenlocatie in Amsterdam en geschikt voor ieder evenement. Wij bieden bijzondere ruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie voor uw gasten. De ruimtes van C-Bèta zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie voor jou en je gasten. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes hierdoor, is er altijd een ruimte die bij jouw wensen past. Op zoek naar een buitenlocatie? Ook dit bieden wij aan. Onze ruimte is omringt door een grote tuin waar verschillende events kunnen plaatsvinden. Als unieke evenementenlocatie in Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. Wilt u meer weten over onze circulaire ruimtes? Dan vertellen wij u hier graag meer over. Samen kijken we wat uw wensen en eisen zijn en zoeken hier een passende oplossing voor.   

Circulair en duurzame ruimte

Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is ook terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. En daar zijn wij erg trots op! Wij ontvangen graag iedereen die geïnspireerd wil raken door onze verschillende ruimtes. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Dit is goed voor concepten en ideeën te bedenken. Heb je wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je benieuwd wat C-Bèta voor jou en je gasten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen bieden we een oplossing op maat aan.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenementen. Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij bieden verschillende werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/

Slotenmaker uit Den Haag over de vloer

In Den Haag en omgeving zijn tal van verschillende slotenmakers actief. Vraagt u zich af in welke situatie u een slotenmaker nodig heeft en op welke manier een slotenmaker u van dienst kan zijn? Dan bent u bij dit artikel op de juiste plaats.   Buitengesloten van huis of auto Heeft u zich buitengesloten van uw woning of auto? Dan heeft u mogelijk een slotenmaker nodig. Wanneer u geen reservesleutel bij de hand heeft kan een slotenmaker u direct helpen. Na het plegen van een telefoontje kan een professionele slotenmaker al binnen een half uur ter plaatse zijn, zeker in Den Haag en de nabije omgeving. In dit gebied zijn genoeg slotenmakers actief om u te helpen. Uw slot wordt op vakkundige wijze geopend, waardoor u uw woning weer kunt betreden. Wanneer de werkzaamheden zijn volbracht wordt eventueel een nieuw slot aangebracht en is uw woning of auto weer bereikbaar.   Inbraakpreventie door slotenmaker Een slotenmaker is gespecialiseerd in hang- en sluitwerk. Wanneer u zich beter tegen inbrekers wilt wapenen is het belangrijk hier extra aandacht aan te besteden. Een slotenmaker maakt gebruik van gecertificeerde sloten, het liefst voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Vaak wordt er eerst vrijblijvend geïnventariseerd en wordt vervolgens onderzocht welke verbeteringen zijn door te voeren. Uiteraard vindt dit altijd in overleg plaats en wordt u door een professionele slotenmaker Den Haag niet zomaar op kosten gejaagd. Wilt u een sleutel bij laten maken van uw auto of woning? Dan kunt u vaak niet bij een slotenmaker terecht. Slotenmakers zijn voornamelijk gespecialiseerd in het verwijderen en aanbrengen van nieuwe sloten. Wanneer u in Den Haag of omgeving woont kunt u het best een slotenmaker uit de buurt bellen. Op deze manier weet u zeker dat de slotenmaker snel ter plaatse is, zeker in spoedgevallen is dit prettig

https://www.slotenmaker.nu/

alarmsystemen

U bent op zoek naar een professionele alarminstallateur omdat u een professioneel alarmsysteem of alarminstallatie wilt laten installeren in uw woning of bedrijf? De alarmsystemen van de alarminstallateurs van Ramcom Security zijn van optimale kwaliteit en voldoen aan alle technische vereisten die u van een alarm installatie verwacht.

U bent op zoek naar een professionele alarminstallateur omdat u een professioneel alarmsysteem of alarminstallatie wilt laten installeren in uw woning of bedrijf? De alarmsystemen van de alarminstallateurs van Ramcom Security zijn van optimale kwaliteit en voldoen aan alle technische vereisten die u van een alarm installatie verwacht.
met of zonder meldkamer

http://www.ramcom.be/beveiliging/alarmsystemen/

Onderhoud plat dak

Als u een plat dak heeft, dan heeft u vast wel gemerkt dat dit ander onderhoud vergt dan een schuin dak. Een plat dak is vrij kwetsbaar, omdat er gemakkelijk vuil en water op blijft liggen. Als dit niet weggehaald wordt, dan is er een aanzienlijke kans op lekkage. Goed dakonderhoud aan uw platte dak is dus cruciaal.  U voorkomt hiermee vervelende lekkages en hoge reparatiekosten. De dakspecialisten van KewodakService komen graag bij u langs om uw dak te inspecteren, onderhouden en de nodige reparaties uit te voeren. 

Jaarlijkse inspectie

Voor optimaal behoud van uw dak is het goed om tenminste jaarlijks uw dak te laten inspecteren. Als u bij Kewodak een onderhoudsabonnement afsluit, dan komen wij periodiek uw dak onderhouden, waarbij we onder andere uw dak schoonmaken en eventueel kleine reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Wij maken voor u een inspectierapport op, zodat u precies kunt zien welke werkzaamheden uitgevoerd zijn, wat de conditie is van uw dak en welke dakreparaties u kunt verwachten op de langere termijn.

Toch daklekkage 

Mocht u onverhoopt toch ineens met een lekkend dak komen te zitten, dan staat Kewodak Service dag en nacht voor u klaar om u uit de brand te helpen. Twijfel niet om direct contact met ons op te nemen, want hoe langer u wacht, hoe groter het probleem wordt. Een kleine lekkage breidt zich snel uit en dat maakt de reparatie steeds moeilijker.

Nieuw dak aanleggen

Ook voor de aanleg van een geheel nieuw dak kunt u Kewodak inschakelen. Wij verzorgen de aanleg van verschillende soorten platte daken. Wij richten ons hierbij op duurzaamheid, energiebesparing en een optimale isolatie. Graag bespreken we met u wat voor uw huis de beste optie is. Kijk op onze website voor meer informatie over soorten platte daken, of neem contact met ons op.

http://www.kewodak.nl/

© 2019 Formida

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑