Categorie: Decoratie en accessoires

Een modern naambord bestel je bij de Naambordensite

Als je een naambordje naast de voordeur gaat plaatsen, kun je onder meer kiezen voor de volgende materialen:

-acrylaat;

-aluminium;

-blauwsteen;

-graniet;

-gravoglas;

-hout;

-kunststof

-messing;

-RVS.

Misschien ben je niet met alle even bekend? Het team van de Naambordensite geeft per materiaal een treffende omschrijving. Zo kun je bijvoorbeeld lezen dat messing een mengsel is van koper en zink. Dat het sterk is en een gele kleur heeft. Gravoglas is een luxe soort kunststof die naamborden een chique uitstraling geeft. Aluminium is duurzaam en weerbestendig. Deze naamplaten zijn leverbaar in meerdere stijlen en maten. Naamborden die ook echt de moeite van het bekijken waard zijn, zijn airbrushed borden. De platen worden gemaakt van eersteklas aluminium. Wat de afbeeldingen betreft, zijn de opties bijzonder talrijk. Denk aan dieren -paarden, poezen en honden- en ook vrachtwagens in verschillende kleuren. Deze borden worden stuk voor stuk handmatig bespoten met autolak. Ze zijn 30 bij 15 cm groot en ze kunnen eventueel met een mooi frame geleverd worden.

Handig, onderhoudsvrij!

Een naambordje emaille is sterk en onderhoudsvrij. En het leuke is dat je deze naamplaten heel persoonlijk kunt maken. Jij bepaalt namelijk zelf de maat en kleur van de plaat, het aantal regels tekst, het lettertype en de letterkleur. Er zijn onder meer witte, zwarte, blauwe, groene en rode emaille naamborden. De letters kunnen tinten hebben als grijs, groen, bordeaux en blauw. Heb jij een specifieke kleurencombinatie in gedachten die je online niet ziet staan? Neem dan contact op met de klantenservice van de Naambordensite. Dit zijn de contactgegevens.

De Naambordensite Walenburg 30 1965 MG Heemskerk Telefoonnummer: 0251-241364 E-mailadres: info @ denaambordensite .nl

De telefoon wordt op dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur opgenomen. Vrijdagen kun je bellen tussen 13.30 en 18.00 uur. Komt het weekend beter uit? De Naambordensite helpdesk is zaterdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Tot slot nog een tip. Er zijn ook emaille naamborden inclusief bel. Super handig!

https://www.denaambordensite.nl

Trend: je eigen muursticker laten maken

Iedereen heeft een unieke persoonlijkheid. En er is niets leuker dan dit in je interieur naar voren te laten komen. Met de muurstickers van het Stickerparadijs laat je zien wie je bent. En ben je zelf een beetje creatief? Dan zetten wij jouw ideeën om in een bijzondere muurdecoratie.

Laat je wensen uitkomen

Bij het Stickerparadijs vind je een ruime collectie muurstickers. Toch kan het zo zijn dat je zelf een idee in je hoofd hebt dat nog niet op onze website te vinden is. Je eigen muurstickers maken biedt je op deze momenten uitkomst. Stel een mooie tekst samen en geef deze vorm zoals jij het voor ogen hebt. Want het formaat, lettertype en de kleur ligt helemaal in jouw handen. Zelfs als je het graag wilt combineren met een passende afbeelding dan is dat mogelijk. Op deze manier creëer je altijd de muurstickers die perfect bij jouw smaak en wensen past.

Een persoonlijk cadeau voor jezelf of een ander

De zelfgemaakte muurstickers zijn perfect om iemand mee te verrassen. Jij hebt het idee en wij zorgen ervoor dat deze werkelijkheid wordt. Hebben jullie bijvoorbeeld een spreuk die veel zegt over jullie relatie? Of wil jij je zoon of dochter een speciale wijsheid meegeven? Met de eigen muurstickers geef je een cadeau dat wel heel persoonlijk is. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen woning verfraaien met je creatieve inspiratie. Zo maak je een plek dat echt helemaal van jou is.

Wil jij graag originele decoratie voor aan de muur? Maak dan je eigen muurstickers bij het Stickerparadijs. Hier wordt je kamer pas echt bijzonder van!

http://www.stickerparadijs.nl/muurstickers

© 2021 Formida

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑