Formida
Image default
Bouwen en verbouwen

De voordelen van bouwborden

Je herkent het vast wel je bent ergens aan het lopen, fietsen of zit in de auto en ziet een heel groot bouwbord of meerdere bouwborden aan de weg staan. Deze bouwborden trekken direct jouw aandacht en dat is positief. Het bord staat er tenslotte om de aandacht te trekken en om verkoop te stimuleren. Alleen er zijn nog meer redenen te benoemen waarom er zo’n bord wordt geplaatst bij een bouwterrein. Plus het plaatsen van bouwborden biedt meerdere voordelen.

Benieuwd? Lees dan hieronder verder.

Bouwborden, waar zijn deze precies goed voor?

De belangrijkste functie van een bouwbord is natuurlijk het geven van een impressie en mensen enthousiast maken. Soms wordt een bouwbord en een projectbord gezien als iets dat hetzelfde is. Alleen dat is niet helemaal waar. Een projectbord kun je namelijk zowel binnen als buiten plaatsen. Bij een bouwbord geldt dat je deze alleen buiten kunt plaatsen. Bouwborden worden vooral geplaatst ter bijvoorbeeld aankondiging van een nieuwbouwwijk waarbij dan nog stukken grond te koop zijn voor een woning.

Naast dat een bouwbord dus aangeeft wat er gebouwd zal gaan worden, wordt er aan de hand van het bord ook aangegeven of er nog een kavel te koop is. Zo weten potentiële bouwers waar wellicht hun nieuwe huis zal komen te staan. Het is dus van belang dat het bouwbord duidelijk en zichtbaar is. Het bord is dan ook vaak niet te missen door zijn enorme grootte.

Moet tegen een spatje regen kunnen

Doordat een bouwbord buiten staat en deze hier ook vaak wel een tijdje staat is het belangrijk dat het bord natuurlijk ook enige tijd echt blijft staan. Het is dus belangrijk dat het bord het Nederlandse weer kan overleven. En zeg nu zelf, het weer in Nederland bestaat meestal niet alleen maar uit een blauwe lucht en veel zonneschijn. Let daarop altijd goed op dat het bouwbord van goed en kwalitatief materiaal is gemaakt. Zodat deze door weer en wind kan blijven staan.

https://strijkerbuitenreklame.nl/maatwerk/bouwborden/

Gerelateerde artikelen

Mozaïek tegels

Loodgietersklussen die u ook zelf kunt doen

Nieuwbouw woning laten realiseren?