Formida
Image default
Hobby en vrije tijd

De perfecte sportieve activiteit? Dat is bubble voetbal!

Ben jij dit jaar degene die het jaarlijkse bedrijfsuitje organiseert en wil je deze dag sportief invullen? Staat er een familiedag op de planning? Of zit je in de organisatie van een sportdag op school? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een of meerdere activiteiten om te ondernemen. Je kunt gaan hockeyen, tennissen of zwemmen. Maar bubble voetbal is ook nog een uitstekende keuze. Als je hiervoor kiest, organiseer jij zeker het sportiefste uitje van het jaar! Bij Bubblevoetbal-uitje.nl reserveren je binnen enkele klikken alle benodigdheden en deze spullen worden vervolgens op de gewenste locatie geleverd. Kijk jij al uit naar een sportief potje bubble voetbal?

Maak kennis met de regels van bubble voetbal

Voordat je gaat bubble voetballen, moet je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de regels en de benodigdheden. Het is erg eenvoudig. Het enige dat je nodig hebt, zijn bubble ballen, een voetbal, twee doelen, een elektrische pomp en de instructies. Je verdeelt de aanwezigen in twee teams en het voetballen kan beginnen. De spelers nemen plaats in de opgepompte bal en verder zijn de regels hetzelfde als een normaal potje voetbal. Wil je begeleid worden door een professional? Ook dan schakel je Bubblevoetbal-uitje.nl in. Je wordt dan goed begeleid en je hoeft zelfs niet op- en af te bouwen.

Combineer bubble voetbal met een van de andere activiteiten

Ga je bubble voetbal spelen met een hele groep? Maar zoek je nog een extra activiteit? Ook dan vind je bij Bubblevoetbal-uitje.nl nog tal van andere activiteiten. Denk hierbij aan kruisboogschieten, biljartvoetbal, voetbaldarten of big shoes voetbal. Zo combineer je meerdere activiteiten en organiseer je altijd een leuke sportdag of sportief bedrijfsuitje. Wil je van tevoren meer informatie ontvangen, een aantal vragen stellen of de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op met deze specialist.

Gerelateerde artikelen

Gerenommeerde merken zoals Samshield vindt u bij deze specialist

Met een escape room maak je je weekend in Amsterdam tot een succes

Ballonvaart in Oost-Vlaanderen boeken met C-Air ballonvluchten