Formida
Image default
Verwarming

De DAT elektrische kachel met wifi en gratis app.

Bedien uw DAT elektrische kachel op afstand met uw telefoon.

De DAT elektrische kachel met wifi en gratis app kunt u volledig beheren met uw mobiele telefoon. Zo kunt u de temperatuur instellen maar ook de kachel zo programmeren dat hij automatisch op de door u gewenste tijd aan of uit schakelt. Bedien uw kachel vanuit uw luie stoel waar u dan ook maar bent.

De gratis in de google play of apple store te downloaden applicatie is zo gemaakt dat deze samen met uw kachel zeer eenvoudig aan te melden is. Met enkele drukken op de knop is de DAT wifi elektrische kachel aangemeld op uw applicatie die op uw mobiele telefoon geinstalleerd is.

Een ideale Wifi kachel

Uiteraard is het ook mogelijk de kachel te delen zodat ook uw partner de kachel kan bedienen vanaf haar of zijn mobiele telefoon met dezelfde applicatie. Dit alles is even eenvoudig als het klinkt en in de praktijk goed uitvoerbaar zo blijkt na enkele jaren getest te hebben met deze elektrische wifi kachel.

Een veilige Baby vriendelijke kachel

In Nederland is de DAT elektrische wifi kachel leverbaar in 1500Watt die met een druk op de knop om te schakelen is naar 750Watt. De voorkant van de kachel is baby vriendelijk en voorzien van een digitaal display waarmee men hem kan bedienen. De bediening is heel eenvoudig en u hoeft geen lange handleidingen hiervoor door te nemen.

Ondanks het grote vermogen van 1500Watt is de DAT elektrische kachel relatief klein wat afmeting betreft. Daarnaast is hij wel heel volledig. Uiteraard zit er een aansluitsnoer bij maar deze kachel wordt geleverd met zowel muurmontage beugels als voetjes om hem op de vloer neer te kunnen zetten. Bij vele anderen zijn de voetjes een optie waar vaak veel geld voor moet worden betaald.

Wiklt u meer weten over deze elektrische kachel? Kijk dan eens op de website van DAT heating. Daar vind u ook de adressen van de resellers waar u deze kachel kunt bestellen.

https://www.datheating.eu/

https://www.datheating.eu/winkel/elektrische-kachel/dat-elektrische-kachel-1500watt-met-wifi/

Gerelateerde artikelen

Elektrisch verwarmen met de HJM kachel

Lekker warm in huis met een ECO elektrische kachel